yusufmert.dogan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar s8 plus zaten android 8 ile geldi, samsung cihazlar 2 sürüm aldığına göre android 10 da gelmesi lazım. Neden gelmiyor?
Android 7 ile geldi.Arkadaşlar s8 plus zaten android 8 ile geldi, samsung cihazlar 2 sürüm aldığına göre android 10 da gelmesi lazım. Neden gelmiyor?
Evet ben yanlış okumuşum, konuyu silemezmiyim?Android 7 ile geldi.
S8 plus android 7 ile geldi,son büyük güncellemesi olan android 9 u aldı.Android 10 u almayacak.Bundan sonra alacağı güncelleme güvenlik güncellemesi olur.Arkadaşlar s8 plus zaten android 8 ile geldi, samsung cihazlar 2 sürüm aldığına göre android 10 da gelmesi lazım. Neden gelmiyor?
Burda S8 in stock romlu android 10 dan bahsediliyor.Senin bahsettiğin custom rom yani kaçak yazılım ve bunun riskide var.Mesela cihazìn 2 ay garantisi var yazìlimsal hata oldu Samsung servisine götürdüğünde kaçak yazılìm olduğu için cihazla ilgilenmeme durumlarì var.Custom rom riski olan,herkesin yapabileceği bir olay değil.Annem S8'i ile Android 10 kullanıyor. Custom Android Development sayesinde. XDA forumu üzerinden biraz araştırmanı tavsiye ederim. Hades ROM öneririm.
Sence ben bunun farkında değil miyim de bana hatırlatıyorsun?Burda S8 in stock romlu android 10 dan bahsediliyor
Custom olduğunu belirttim zaten. Kesinlikle kaçak değil, kaçak ne demek TDK'den bak bir istersen.Senin bahsettiğin custom rom yani kaçak yazılım ve bunun riskide var.
S8 android 7 ile geldi, android 9 ile son büyük güncellemesini almış oldu ve artık sadece güvenlik güncellemesi alıyor.Arkadaşlar s8 plus zaten android 8 ile geldi, samsung cihazlar 2 sürüm aldığına göre android 10 da gelmesi lazım. Neden gelmiyor?