S7 önsipariş

Hufflepuff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
dün biraz inceledim telefonu S7 beni cok heyecanlandırmadi +gözlük yerine kılıf vermeleride olmamış bence ön sipariş vercek varsa vermesin değmez S7edge daha mantikli ama fiyati daha yuksek ben beklemekten yanayım siz ne düşünüyosunuz ?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Abi ne biliym ben zengin olsam bir telefona 2700 lira versem yine vicdan azabı çekerim. İsterse iPhone olsun. Maliyetine bak çakışına bak.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
S7 edge için gerçekten değer çok başarılı bir cihaz olmuş kesinlikle :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge içinde benimgörüşüm 3000tl ile 2900 tl arasında olursa daha akıllıca olur
Yapacak bir sey yok. 2900 edge plus var ondan daha yuksek cikmasi normal
Bence samsung fiyatlarını elestirecegimize apple bakalim

Hufflepuff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yapacak bir sey yok. 2900 edge plus var ondan daha yuksek cikmasi normal
Bence samsung fiyatlarını elestirecegimize apple bakalim
apple göre samsung ucuz bile apple sanırım farklı bir strateji izliyor Türkiyede,herkes almak istiyor ama alamıyor böylece telefon hep gündemde kalıyor çok kişide olmadığı için uzun süre satılabiliyor alanında havasından geçilmiyor :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
apple göre samsung ucuz bile apple sanırım farklı bir strateji izliyor Türkiyede,herkes almak istiyor ama alamıyor böylece telefon hep gündemde kalıyor çok kişide olmadığı için uzun süre satılabiliyor alanında havasından geçilmiyor :D
Keske apple beyin cikartsada ulkemizde olmayanlarda taksa kullansa:) ne hos olur keske taktiktan sonra gelip bana hava atsalar gozlerim dolsa