S7 mi İthalatçı garantili S7 edge mi?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    7

flyingbeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 Samsung Türkiye garantili olarak 2369 tl, S7 edge İthalatçı garantili olarak 2445 tl (hepsiburada satıcılı olarak), siz olsaydınız hangisini alırdınız? Aralarındaki tek fark bildiğim kadarıyla edge ekran ve ekran boyutu. Telefondan film izlemeyi seviyorum ama aralarında sadece 0.4 inç lik bir fark var çok bir sorun olacağını sanmıyorum boyut olarak s7 de gear vr hediyesi de devam ediyor üstelik. 100tl lik bir fark öğrenci olduğum için açıkçası benim işime geliyor. s7 lerde herhangi bir kronik sorun yok bildiğim kadarıyla bu sebeple ithalatçı garantili de alsam düzgün kullandıktan sonra garanti ile pek bir işim olacağını sanmıyorum ama teknoloji şans işi sonuç olarak. Bir de s7 edgenin ekranını kırmaktan korkuyorum tamam s7de de çıkıntılı ekran var ama edgedeki kadar değil kırılmaz film bulmak daha kolay bu sebeple. Siz hangisini önerirsiniz telefonun beni bir 3 sene kadar idare etmesi gerek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İkiside bir defa üç sene götürür.
Gear vr ile birlikte almak bana göre daha mantıklı s7 edgede bir hata görmüştüm. Kronik olabilir olmayabilir emin değilim şimdi böyle bir hata olursa ithalatçıyla uğraşmak can sıkabilir S7 alın gelen gear VR yeni sürüm gear vr olucak sanırım ya 300 tl veya biraz daha pahalı olur eğer kullanmak istemezseniz 200-250ye satarsınız telefon 2100 tlye gelmiş olur. Ama şu var hepsi burada büyük bir şirketin sitesi şimdi iyi ithalatçı garantisi verir diyorum birde o var s7 edgede iyi bir seçim oluyor. Ama en önemlisi şu var öğrenciyim demişsiniz bence s7 ve gear vrı alıp gear vrı satıp telefonu 2100 tl gibi bir fiyata getirmek daha mantıklı olur

flyingbeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İkiside bir defa üç sene götürür.
Gear vr ile birlikte almak bana göre daha mantıklı s7 edgede bir hata görmüştüm. Kronik olabilir olmayabilir emin değilim şimdi böyle bir hata olursa ithalatçıyla uğraşmak can sıkabilir S7 alın gelen gear VR yeni sürüm gear vr olucak sanırım ya 300 tl veya biraz daha pahalı olur eğer kullanmak istemezseniz 200-250ye satarsınız telefon 2100 tlye gelmiş olur. Ama şu var hepsi burada büyük bir şirketin sitesi şimdi iyi ithalatçı garantisi verir diyorum birde o var s7 edgede iyi bir seçim oluyor. Ama en önemlisi şu var öğrenciyim demişsiniz bence s7 ve gear vrı alıp gear vrı satıp telefonu 2100 tl gibi bir fiyata getirmek daha mantıklı olur
satabilirim de kullanabilirim de açıkçası nasıl bir deneyim sunacağına bağlı. fakat s7 edgenin ekranını kırmaktan korkuyorum açıkçası. hepsiburadanın garanti konusunda mağdur edeceğini pek düşünmesem de ekranı bana hassas geliyor, 1500 tl civarında değişiyormuş galiba ekranı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
satabilirim de kullanabilirim de açıkçası nasıl bir deneyim sunacağına bağlı. fakat s7 edgenin ekranını kırmaktan korkuyorum açıkçası. hepsiburadanın garanti konusunda mağdur edeceğini pek düşünmesem de ekranı bana hassas geliyor, 1500 tl civarında değişiyormuş galiba ekranı.
Evet Edge ekranları maliyetli ekranlar ama hoş yere düşürmediğiniz sürece kolay kolay kırılmaz s7 de s7 edgede düştüğü vakit aynı senaryo olur hatta s7 edge kıvrımlar ısıl işlem gördüğünden daha sağlam ayrıca ekran koruyucu bulunabiliyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bütün mağazalarda s7 ve note 5 alımlarında Gear vr ücretsiz mi veriliyor?ben buna Turkcel bayisinde rsstladım.299 tl lık Gear vr ücretsiz verdiklerini söylediler.birde bu Gear vr daha önce hiç kullanmadım.normal tv de 3d film seyreder gibi mi yoksa daha farklı mı?

ben s6 edge nin ekranını kavisli bombeli diye sevmemiştim.eğer s7 edge de böyleyse s7 yi tercih ederim

flyingbeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bütün mağazalarda s7 ve note 5 alımlarında Gear vr ücretsiz mi veriliyor?ben buna Turkcel bayisinde rsstladım.299 tl lık Gear vr ücretsiz verdiklerini söylediler.birde bu Gear vr daha önce hiç kullanmadım.normal tv de 3d film seyreder gibi mi yoksa daha farklı mı?

ben s6 edge nin ekranını kavisli bombeli diye sevmemiştim.eğer s7 edge de böyleyse s7 yi tercih ederim
s7 serisi ve note 5 aldıktan sonra samsung un sitesinden forum doldurman gerekiyor ondan sonra kargo ile samsung yolluyor gear vr i, 3d gibi değil tam olarak. 360 derece görüntülü olarak düşün her yeri izlemeni sağlıyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
s7 serisi ve note 5 aldıktan sonra samsung un sitesinden forum doldurman gerekiyor ondan sonra kargo ile samsung yolluyor gear vr i, 3d gibi değil tam olarak. 360 derece görüntülü olarak düşün her yeri izlemeni sağlıyor.
turkcel bayiinde ürün stand da duruyordu.yoksa teşhir ürünü olarak mı koymuşlar.yani ithalatcı alırsak samsung yollamıyor mu?3 d den daha mı iyi oluyor?

flyingbeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
turkcel bayiinde ürün stand da duruyordu.yoksa teşhir ürünü olarak mı koymuşlar.yani ithalatcı alırsak samsung yollamıyor mu?3 d den daha mı iyi oluyor?
İthalatçı garantili de yollamıyor, sadece kendi ithal ettiği ürünlerde geçerli hediye.