s7 ekranında lekeler var

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 3 ay önce Almanya dan aldığım s7 nin ekranında ufak ufak lekeler çıkmaya başladı.2 tane çok belirgin iğne ucu kadar büyüklükte mor leke var , 5-6 tanede farklı farklı yerlerde beyaz arka planlarda çok net görünen lekeler var.
1.sorum internette araştırdığımda böyle bir sorunla çok kullanıcının karşılaştığını gördüm. Servise gitmeyi düşünüyorum ancak yurtdışından aldığım için garantide sıkıntı çıkarırlar mı ve kabul bile etseler nette bu sorunla karşılaşanlardan servis 720 tl gibi bir ücret isteyip bu problemi garantinin kapsamadığını söylüyormuş.
2. sorumda bu problemin üstesinden nasıl gelebilirim ?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Yaklaşık 3 ay önce Almanya dan aldığım s7 nin ekranında ufak ufak lekeler çıkmaya başladı.2 tane çok belirgin iğne ucu kadar büyüklükte mor leke var , 5-6 tanede farklı farklı yerlerde beyaz arka planlarda çok net görünen lekeler var.
1.sorum internette araştırdığımda böyle bir sorunla çok kullanıcının karşılaştığını gördüm. Servise gitmeyi düşünüyorum ancak yurtdışından aldığım için garantide sıkıntı çıkarırlar mı ve kabul bile etseler nette bu sorunla karşılaşanlardan servis 720 tl gibi bir ücret isteyip bu problemi garantinin kapsamadığını söylüyormuş.
2. sorumda bu problemin üstesinden nasıl gelebilirim ?

Resim çekip atarmısınız.

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
benim fikrime göre ekran yapımında hata olmuş olabilir yada alırken fark etmemissindir iğne ucu dan küçük bi delik çatlak falan vardır (içten de olabilir) bide ekrana fazla baskı yaptırdıysan misal anlık bi takılma falan olupta bastırmıssan da olabilir ama %70 samsungun hatası bence

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Türkiyede garantisi geçmediği için Almanya’ya kendin gidip teslim etmen lazım, şahsen Note 4 ve S7 Edge aldık Almanyadan ve akrabaya verdik o götürdü, ekran paneli değişecek ama paramı yoksa bedavamı onuda Almanyadaki servis karar vericek.

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise gitmek istiyorum daha fazla çoğalmadan ama bu seferde garanti olmadığı için 720 lira para istemeleri garanti gibi duruyor. 720 lira da imkanı yok veremem telefonu 1700 e aldım zaten. Ve en büyük korkumda parayı verip yaptırdım diyelim bida telefon dikiş tutmazsa en büyük sıkıntı oo olur. Acaba bu noktalar gitgide çoğalır mı çok çok dikkat edilmediği sürece noktalar belli olmuyor. Üstelik şimdi birde yeni farkettim ekranın sağ alt kısmında 3 tane beyaz uzun çizgiler var leke gibi yaklaşık 2 mm uzunluğunda

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yuvarlaklar içinde farklı farklı büyüklüklerde mor noktalar var

20170820_191343.png

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
16,128
başka kamera telin fotosunu çek resim yükle ile yükle tam resim olarak koy pul gibi koyma.

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka telefon yok olsa çekmicek miyim
--- Gönderi Güncellendi ---
Üstelik başka bir telefonda gorunmicek lekeler bunlar çok köyü lekeler değil

Reaksiyon puanı
16,128
20170820_191343-png.26803

bunda bişey yok olamaz ss ile değil başka bir kamera ile çek:
Fotoğraf-0001.jpg

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Almanya ya git Garantiye ver ekran panelini değiştirsinler yazılım ile olacak bir iş değil Türkiye de tanıdık servis biliyorsan çalışan bir arkadaş falan filan götür paneli değiştirsinler ordan defolu mal satın almışsın sağlam bir kontrol edilmemiş olmalı

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya ya gitme şansım da yokki .Eniştem gelirken getirmişti 0 kutudan çıkarmıştım telefonu . Tanıdık bi servisçide yok .Samsung garantiye götürsem hem yurtdışından alındığı için büyük ihtimal olmaz dicekler . Hem olsa bile araştırdığıma göre kullanıcı hatası diyip para istiyorlarmış

versino2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok takıntılı bir insan olduğumdan acayip bi şekilde gözüme çarpıyor ve hem benim Almanya ya gitme durumum yok hemde eniştemin gelme durumu olmadığından yapılırsa türkiyede yapılacak ki onda da tanıdık kimse olmadığından guvenipte telefonu veremem anca samsung servise verebilirim onlarda telefon parası kadar para isterler kesin