S7 Edge'den Axon 7'ye?

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
1 yıl olacak s7 edge kullanıyorum her şey iyi güzel fakat telefonun ses kalitesi de ses çıkış gücü de az. Axon 7 ise bu anlamda çok övülen bir cihaz. Sizce S7 Edgeyi satıp 2000 liraya axon 7 alınır mı? Yani kaybedeceğim çok şey olur mu sizce? Telefonun bir sorunu var mıdır?

Ayrıca s7 edgeyi kaç satabilirim? Home tuşunda minik bir boya kalkması var ya da iğne ucu kadar bi yer kırılmış mı anlamadım. Şarj girişinin çevresinde siyah noktalar var sanırım şarj cihazını takarken sürtünmeyle nokta nokta boya kalkması oluştu. Arkada önde herhangi bir çizik yok fakat önde koruyucusuz kullandığımdan ufak kılcal çizikler olabilir. Yanında 2 spigen kılıfı ve gear vr ı da vereceğimi düşünürsek 2000 lira eder mi? 12 ay garantisi kaldı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ses benchmarklarini yakıp yıkan cihaz deniliyor Axon 7 için
2000 liradan daha fazlaya satarsin gear vr ve kılıflar eklenince
Kaybın biraz kamera kalitesi olur.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ses benchmarklarini yakıp yıkan cihaz deniliyor Axon 7 için
2000 liradan daha fazlaya satarsin gear vr ve kılıflar eklenince
Kaybın biraz kamera kalitesi olur.

Kamerayı ayda yılda 1 kullanıyorum zaten. Sahibindene şöyle bi baktım da yurtdışı 0 cihazları 2000 e satıyorlar. Diğer 2. el s7 edgeler 1700-1900 civarı gibi. 2000 e satabilir miyim bilmem.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kamerayı ayda yılda 1 kullanıyorum zaten. Sahibindene şöyle bi baktım da yurtdışı 0 cihazları 2000 e satıyorlar. Diğer 2. el s7 edgeler 1700-1900 civarı gibi. 2000 e satabilir miyim bilmem.
Cihazının durumuna göre değişir ama 2000 tl çok zor bence

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Garanti yi unutmak zorunda kalabilirsin bir çok kaybın olmaz Axon 7 alısan

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Root olayına yanaşır mısın bilmem ama root atıp viper4fx ile ses çıkışını çok daha iyi yerlere getirebilirsin. S7 edge güzel cihaz çünkü.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Root olayına yanaşır mısın bilmem ama root atıp viper4fx ile ses çıkışını çok daha iyi yerlere getirebilirsin. S7 edge güzel cihaz çünkü.

Bu yorumunuzu geçen bir yerde görmüştüm fakat yazılımsal oynamalara çok bakmıyorum artık. özellikle ses konusunda ince ayar yapabilecek uzman bi kullanıcı olmadığım için bu tür programlar bana zor gelecektir. ha şimdi neden axon 7 o zaman derseniz ben ses kalitesini anlayabiliyorum fakat çok fazla ayar yapmadan cihaz ne ise o şekilde kullanmak istiyorum.

Edit: Evet S7 edge güzel cihaz. Şu an soruyorum fakat hemen satacağım yok. Yeni kulaklık aldığımda eğer ses yüksekliği yeterli gelmezse ya bir taşınabilir amfi alacağım ya da axon 7 artık..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu yorumunuzu geçen bir yerde görmüştüm fakat yazılımsal oynamalara çok bakmıyorum artık. özellikle ses konusunda ince ayar yapabilecek uzman bi kullanıcı olmadığım için bu tür programlar bana zor gelecektir. ha şimdi neden axon 7 o zaman derseniz ben ses kalitesini anlayabiliyorum fakat çok fazla ayar yapmadan cihaz ne ise o şekilde kullanmak istiyorum.

Edit: Evet S7 edge güzel cihaz. Şu an soruyorum fakat hemen satacağım yok. Yeni kulaklık aldığımda eğer ses yüksekliği yeterli gelmezse ya bir taşınabilir amfi alacağım ya da axon 7 artık..
LG'nin V20 ile i verdiği taşınabilir amfi (Bang olufsen)(sahibinden letgo) ucuza satıyorlar onu bir dene istersen .

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
2000 liraya axon7 almanı önermem açıkçası s7 edgeden sonra bazı mediamarkt gibi sitelerin gece kampanyalarında 1.600 e kadar düşüyor fırsattan alırsan öneririm onun dışında kulaklık bir çözüm olabilir.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
2000 liraya axon7 almanı önermem açıkçası s7 edgeden sonra bazı mediamarkt gibi sitelerin gece kampanyalarında 1.600 e kadar düşüyor fırsattan alırsan öneririm onun dışında kulaklık bir çözüm olabilir.

Bilgi için teşekkürler mediamarktın gece indirimleri olduğunu bilmiyordum.