T-mobile ın farklı romları mevcut . Ama onlar sim kilitli bildiğim Ülkemizde çalışmayabilir.merhaba arkadaşlar... ABD den hediye s7 edge gelecek ve türkçe dil desteği yokmus türkçe dil desteği nasıl ekleyebilirim SM-G935T modeli... Lütfen gereksiz yere yorum atmayın konuyu bilen cvblarsa sevinirim
teşekkür ederim.. denicemFirmware for Samsung SM-G935T Burdaki rom'larının birinde illaki Türkçe dil desteği vardır.
sim kilidi açılmıs yada kırılmiş bir cihazın tekrar kapanma olasılığı var mı ? yoksa farklı rom yükleyince tekrar kapanır mı ?T-mobile ın farklı romları mevcut . Ama onlar sim kilitli bildiğim Ülkemizde çalışmayabilir.
Dostum o cihazlar o hat harici kullanılamıyor.sim kilidi açılmıs yada kırılmiş bir cihazın tekrar kapanma olasılığı var mı ? yoksa farklı rom yükleyince tekrar kapanır mı ?
cihaz daha önce hiç kullanılmamıs ilk kullanan ben olacamDostum o cihazlar o hat harici kullanılamıyor.
Hayır. Anlatamadım. Amerika'da T-Mobile , Sprint , Verizon gibi operatör cihazlarında sim kilidi var sadece o hatlar ile kullanabiliyorsun. Yani burada sim kart takamıyosun taksan bile işlemez.cihaz daha önce hiç kullanılmamıs ilk kullanan ben olacam
açıklama için öncelikle tşk ederim... sim kilit açıkmıs Türkiyede tüm hatlarda rahatlıkla kullanıla biliniyormuş... benim merak ettiğim telefoncular getir biz türkçe yaparız dediler nasıl olacak güvenilir mi ?T mobile alman operatör şirketidir eger cihazın sim kilidi acik ise baska hat kullanilabilir kapalı ise baska hat kullanilamaz rom ile alakali bir durum degil bu cihazlar tr yada verizon sprint gibi modeller gibi farkli cihaz model numarasi kullanırlar
Cihazda türkçe dil seçeneği olmasi lazim eger yok ise farkli ülke romu'u yükleyerek tr dil seçeneği olacaktır cihazi telefoncu ya vermeden kontrol edinaçıklama için öncelikle tşk ederim... sim kilit açıkmıs Türkiyede tüm hatlarda rahatlıkla kullanıla biliniyormuş... benim merak ettiğim telefoncular getir biz türkçe yaparız dediler nasıl olacak güvenilir mi ?
cihaz g935t modeli Sammobile de 4 tane rom tek var ve hepsi de ABD için bunlarda türkçe seçenek var mıdır denicem yine de ...Cihazda türkçe dil seçeneği olmasi lazim eger yok ise farkli ülke romu'u yükleyerek tr dil seçeneği olacaktır cihazi telefoncu ya vermeden kontrol edin
Cihaz elinizdemi size ulastimibenimde anlamadığım bunda neden yok...
cihaz abimde abimde pazartesi evde olacak.. cihazı baya kurcalamış tr dil seçeneği yokmuşCihaz elinizdemi size ulastimi
tmm çok teşekkür ederim şimdidenCihaz elinize ulaşsın sizde kontrol edin sizden birkac ekran görüntüsü isteyebiliriz o doğrultuda yapacaklarimiza bakariz
Rica ederimtmm çok teşekkür ederim şimdiden
Rom yeterli reyis.Pc başına gectigimde arastiracagim root rom gerekli.
2 mesaj önce verdiğim linkten en güncel'i indirip deneyebilirsin ancak Türkçe'de onda da olmuyabilir. Bu yüzden root.arkadaşlar cihaz elime ulaştı ve sadece 4-5 dil seçeneği var türkçe yok.. morelocale felan denemdim onlarda da türkçe dil çıkmadı bi fikri olan var mı ? G935T modeli
root var mı bilmiyorum su an bende pc başında diilim... gecince bende bakıcam2 mesaj önce verdiğim linkten en güncel'i indirip deneyebilirsin ancak Türkçe'de onda da olmuyabilir. Bu yüzden root.
en son yazılımı indirdim ve kurdum malesef dil seceneği kısıtlı 5-6 dil ancaa var... şu an tek çare telefoncular onları denicem olmazsa türkçe launcher kurup oyle kullanırımRoot a gerek yok @Tys23 arkadaşımın verdiği linkten en yeni romu kies ile yükleyip deneyin cihazdan android sürümünü kontrol edin aynı ise muhtemelen onlarda da tr dil seçeneği olmayacaktır.
Aslında ingilizce kullanilabiliren son yazılımı indirdim ve kurdum malesef dil seceneği kısıtlı 5-6 dil ancaa var... şu an tek çare telefoncular onları denicem olmazsa türkçe launcher kurup oyle kullanırım
çok zorlandığım söylenemez ama göz aşina olmadığı için gönül rahat diil dielim...Aslında ingilizce kullanilabilir
bir kaç yere sordum biri 20-30 tl arasında diğeri 70 tl ye türkçe yaparız dediler... güvendiğim yerler var ama nette çözüm yokken onlar nasıl yapıyorlar die düşünüyorumAslinda telefonculara vermemenizi isterim nasil yapacaklarini bilmiyorum cihaz cok yeni ve olacaksa bile sizden haketmedikleri paralar talep edeceklerdir