S7 Edge Spigen Kılıf Önerisi

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar selam, ben telefonum için kılıf almayı düşünüyorum ve bu 2 kılıf arasından kaldım ikisi de 50 TL. Sizce hangisi alınmalı arkadaşlar ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    218.3 KB · Görüntüleme: 508

TripAtmisor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Soldakinin arkasi metal telefonu biraz agirlastiriyo ve cok fazla ergonomik degil ama arkasinda destegi oldugu icin video,film izlemek rahat olur.Elde tutuşu hissiyatı iyi olsun diyosan sagdakini tercih et kesinlikle

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kick standlı daha iyi ve kullanışlı

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Stand desteği olanın 'tough armor' modelini bir senedir kullanıyorum, gayet memnunum. Daha önceki samsung telefonlarımda da bu modeli kullanıyordum gayet başarılı bir seçim olur.

Spigen'in arkası metal olan kılıfı olduğunu bilmiyordum... Senelerdir bir çok modelini kullandım ama arkası 'metal' olanı ilk defa duydum.

TripAtmisor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Stand desteği olanın 'tough armor' modelini bir senedir kullanıyorum, gayet memnunum. Daha önceki samsung telefonlarımda da bu modeli kullanıyordum gayet başarılı bir seçim olur.

Spigen'in arkası metal olan kılıfı olduğunu bilmiyordum... Senelerdir bir çok modelini kullandım ama arkası 'metal' olanı ilk defa duydum.
Öğrenmiş oldunuz ...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180117-034718.png
    Screenshot_20180117-034718.png
    229.2 KB · Görüntüleme: 328

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Azminizden dolayı tebrik ederim. Uzun zamandır boyle ters köşe olmamıştımMadem metal degil niye metal yaziyosunuz kardesim diye sorulmasi gerek asil

Azimle ilgisi yok hocam bir bilene danışalım dedim :) 5 dakika sürmedi cvp verdiler sağolsunlar.

"Madem metal değil neden öyle yazıyor" kısmına da kuvvetle muhtemel "metal kadar güçlü" anlamında kullandık derler diye tahmin ediyorum.

Siz "telefonu ağırlaştırıyor" gibi kesin bir ibare kullanınca gerçekten kullandığınızı düşünüp şaşırdım ve ondan hiç duymadığımı söyledim. Siz de cevaben sadece model ismindeki ibareyi paylaşınca emin olmak için spigene sordum.