s7 edge nougat dağıtılmıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HasBro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HasBro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s7 güncellemesi türkiye ye geç gelecek deniliyor. odin ile kursak garantisi gider mi?

ProSmarT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Orijinal resmi sürüm şuan itibari ile yayınlandı İngiltere sürümünü kurnak isteyenler için
Link: Download firmware: G935FXXU1DPLT_G935FOXA1DPLT_BTU

Veya SamFirm uygulamasından limitsiz indirebilirsiniz. Model Bölümüne SM-G935F, Region Bölümüne BTU (Türkiye için TUR) yazarak Check Update diyerek aratabilir sonrada Download diyerek indirebilirsiniz.

XDA SamFirm Link: [TOOL] SamFirm - Samsung firmware downloader & checker

Sonrasında yazılımın odin kurulumu konuda anlatıldığı adımların izlenmesi ile aynen mümkündür.
Bunu dene çekinmeden ben kurdum sorunsuz garanti derdi olmadan kullanıyorum. Bekleme boşuna resmi nerede dağıtılmışsa gönül rahatlığı ile kur kullan. S7 EDGE bu onada dikkat et.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İndirmeye sunulan ülkelere buradan ulaşabilirsin. İstediğin ülkenin yazılımını indirip Odin ile yükleyebilirsin.
Bu yazılımlar stock yazılım olduğu için garanti için bir sorun oluşturmaz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Samsung çok ciddi oranda türkiyede satılıyor ve ülkemizin nüfus oranı gereği büyük pazar oluşturuyoruz. Bu halde olmasına rağmen güncellemenin bizim ülkemize herzaman gelmiyor olması garip. Hep de garipsemişimdir.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Samsung çok ciddi oranda türkiyede satılıyor ve ülkemizin nüfus oranı gereği büyük pazar oluşturuyoruz. Bu halde olmasına rağmen güncellemenin bizim ülkemize herzaman geliyor olması garip. Hep de garipsemişimdir.

Garip olan geliyor olması mı, gelmiyor olması mı? Türkiye gibi bir pazara geliyor olmasında garipsenecek bir durum yok, ama her zaman gelmiyor veya çok daha geç geliyor, asıl garipsenmesi gereken durum bu değil mi? Yoksa bu şekilde mi demek istediniz de yanlış ifade mi ettiniz anlayamadım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Garip olan geliyor olması mı, gelmiyor olması mı? Türkiye gibi bir pazara geliyor olmasında garipsenecek bir durum yok, ama her zaman gelmiyor veya çok daha geç geliyor, asıl garipsenmesi gereken durum bu değil mi? Yoksa bu şekilde mi demek istediniz de yanlış ifade mi ettiniz anlayamadım.

Orada gelmiyor yazacaktım yanlış yazılmış geliyor olmasına tabikide kimse sitem etmez sitemim gelmemesine fakat zaten yazım yanlışı olduğu belli çünkü Türkiye bu kadar büyük pazarken gelir olması şaşırtıcı diye bir söylem olamaz cümlenin başından gidişatı belli sizanlamamınız şaşırtıcı bu kadar boşuna yazmışsınız.

Reaksiyon puanı
10,315
Orada gelmiyor yazacaktım yanlış yazılmış geliyor olmasına tabikide kimse sitem etmez sitemim gelmemesine fakat zaten yazım yanlışı olduğu belli çünkü Türkiye bu kadar büyük pazarken gelir olması şaşırtıcı diye bir söylem olamaz cümlenin başından gidişatı belli sizanlamamınız şaşırtıcı bu kadar boşuna yazmışsınız.

Mod kardeşim, o "boşuna"(!) satırları yazmamış olaydım sizin anlaşılmaz sözlerinizdeki tenakuz ortaya çıkmayacaktı demi? Boşuna diye karalayacağına kendi yazım hatanı düzeltip sonra da benim yazdıklarımı silseydiniz daha isabetli olurdunuz. Biraz daha saygılı olursanız birşey kaybetmezsiniz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Mod kardeşim, o "boşuna"(!) satırları yazmamış olaydım sizin anlaşılmaz sözlerinizdeki tenakuz ortaya çıkmayacaktı demi? Boşuna diye karalayacağına kendi yazım hatanı düzeltip sonra da benim yazdıklarımı silseydiniz daha isabetli olurdunuz. Biraz daha saygılı olursanız birşey kaybetmezsiniz.
Saygı verilirse alınır sizde saygı görmek istiyorsanız saygı göstereceksiniz insanların açığını aramaya gerek yok ilk fırsatta hemen imalı cümleler kuracağınıza heralde yanlışlık oldu diyebilirdiniz. Rahat olun ne demek istendiğini çok iyi anlıyorum :) iyi forumlar.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Odin ile yüklemenin riski var mı? Dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey?

ProSmarT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Odin ile yüklemenin riski var mı? Dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey?
Hiçbir riski yok basit bir şekilde bütün adımları dikkatlice yap sıkıntısız halledersin. Ayrıca yakında gelecek sözü bence çok iddealı bir söz olmuş. Söz konusu türkiye olunca nedense firmalar 3. hatta 4-5. dünya ülkesi muamelesi yapıyor. Daha samsung değil google bile adam akıllı bir asistan desteği bile veremiyor. Hiç istememe rağmen sadece sirinin türkçe desteği yüzüzünden iphone kullanmayı bile düşünüyorum. Söyleyecek bişi yok yazıklar olsun SAMSUNG SONY GOOGLE LG vs.

Reaksiyon puanı
10,315
Hiçbir riski yok basit bir şekilde bütün adımları dikkatlice yap sıkıntısız halledersin. Ayrıca yakında gelecek sözü bence çok iddealı bir söz olmuş. Söz konusu türkiye olunca nedense firmalar 3. hatta 4-5. dünya ülkesi muamelesi yapıyor. Daha samsung değil google bile adam akıllı bir asistan desteği bile veremiyor. Hiç istememe rağmen sadece sirinin türkçe desteği yüzüzünden iphone kullanmayı bile düşünüyorum. Söyleyecek bişi yok yazıklar olsun SAMSUNG SONY GOOGLE LG vs.

Bu konuda haklısınız, sonuna kadar hemde. Lakin Galaksi s8 bixi adlı bir asistan ile geleceği söyleniyor ya, umuyorum Türkçe olsun.

HasBro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hahahaa biz daha türkçe desteği olmadan güncelleme alamadık türkçeli gelmesinin imkanı yok bence :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ne oldu bu s7 nougat iyice yalana bağladı.. Haftasonu resmi bilgi felan dediler yalan oldu galiba...
--- Gönderi Güncellendi ---
sammobile'den firmware dosyasıda indirilemiyor premium kullanıcı değilseniz.. Başka bir kaynak var mı bildiğiniz..