s7 edge mi iphone 7 plus mu

cerx105tlx105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iyi geceler arkadaşlar. Samsung galaxy s7 edge siyah reng telefonum var. onu satıp iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz. Yoksa iphone 8 veya s8 i beklememi mi önerirsiniz. teşekürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge ile ne sorunun var ki bu değiştirme isteği doğdu. Ayrıca s7 edgeden 7 plusa geçmek çok mantıksız 7 olus nerdeyse her konuda s7 edge nin gerisinde

cerx105tlx105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Amoled ekran ile IPS ekran farkı biraz kafamı kurcalıyor. İphonenun IPS ekranı sanki daha gerçeğe yakın görüntü veriyor gibi. Amoled ekran biraz farklı

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bekle kardeşim ios denemek istiyorsan 10.yıl cihazını bekle ama yok bekleyemem dersen s7 edge suan zaten en iyi telefon ama ios istiyorum diyorsanda elbette 7 plus...ama beklemende fayda var ıphone 8 i

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Evet bir parası çok olan daha :) bekle derim s8 note 8 gelecek ona göre karar verirsin yakın zamanda 7s plus ın 6s plus ile pek farkı yok ama samsung birşeyler ekleyerek geliyor... zamanın var ise bekle...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
iyi geceler arkadaşlar. Samsung galaxy s7 edge siyah reng telefonum var. onu satıp iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz. Yoksa iphone 8 veya s8 i beklememi mi önerirsiniz. teşekürler.
s7 edge 'den i 7 plus a geçersen bir çok konuda düşüş yaşarsın bence bekle s8'i.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Amoled ekran ile IPS ekran farkı biraz kafamı kurcalıyor. İphonenun IPS ekranı sanki daha gerçeğe yakın görüntü veriyor gibi. Amoled ekran biraz farklı

Evet doğru. Gerçeğe daha yakın görüntü verir. Ama ben 8 i beklemeni tavsiye ediyorum. Hiçbir zaman iPhone da ilk seriyi almayacaksın. S ler çok çok daha iyidir. Tabi direkt 8 mi çıkıcak o muallakta. Belki 7s çıkar. 10. Yıl da iyi birşeyler olacak kanaatindeyim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
S7 edge varsa 1 sene daha kullan i7 plus performans olarak daha iyi olsada s7 edge fena sayılmaz telefon degiştirmen mantıksız s7 edge olmasa i7 plus öneririm

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Iphone 8'in çıkışına daha iki sene var.
IOS platformuna geçiş yapmak istiyorsan seni menmun ve mutlu edecek bir cihaz 7 Plus.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edgeyi kullanan 7 plusla mutlu olmaz
Malumunuz 3.5 saat prizde assolist gibi bekliyor kendileri
Arka kamera daha kötü ön kamera dar açılı
Ekran kasa oranı rezalet 5.7lik Note5 den daha büyük falan tasarım faciası kamera çıkıntısı say say bitmez
S7 Edgenin tırnağı olamaz 7 plus
S7 Edgeden 7 plusa geçen asla mutlu olmaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çürük elma ah çürük elma
Birde onu savunanlar yukarda yazdığım şeyin yanlışını bulsalar ben o vakit bu forumu terk edeceğim anca boş boş öterler

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Çürük elma ah çürük elma
Birde onu savunanlar yukarda yazdığım şeyin yanlışını bulsalar ben o vakit bu forumu terk edeceğim anca boş boş öterler
Yaşınız kaç bilmiyorum ama oldukça küçüğe benziyor yaşınız. Sizin gibi insanlara üst yönetim neden müdahale etmiyor çok merak ediyorum. Sürekli Android - IOS çatışması üretiyorsunuz. Nedir bu art niyet çok merak ediyorum

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yaşınız kaç bilmiyorum ama oldukça küçüğe benziyor yaşınız. Sizin gibi insanlara üst yönetim neden müdahale etmiyor çok merak ediyorum. Sürekli Android - IOS çatışması üretiyorsunuz. Nedir bu art niyet çok merak ediyorum
Aynı zamanda aşırı tepki veriyor.:unamused:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim gibi hiç muhatap olmayacaksın:)
Muhattap olmamak :) Muhattap olmamak kişiyi görmezden gelmek hiçbir dediği ile ilgilenmemktir.
Ben ne yazsam sen arkasından laf söyleyip gidiyorsun. Sadece cevapla tuşuna basmıyorsun.
Bu konuşmayı daha fazla devam ettirmeyeceğim. Şimdi moderatörün biri gelir uyarı verir. uğraşamam iyi akşamlar

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Muhattap olmamak :) Muhattap olmamak kişiyi görmezden gelmek hiçbir dediği ile ilgilenmemktir.
Ben ne yazsam sen arkasından laf söyleyip gidiyorsun. Sadece cevapla tuşuna basmıyorsun.
Bu konuşmayı daha fazla devam ettirmeyeceğim. Şimdi moderatörün biri gelir uyarı verir. uğraşamam iyi akşamlar

Ben senle muhatap olmuyor , aksine cahilliğini ve aynı zamanda gelişmemiş kişilik ve iPhone a tahammül edememezliğini göstermeye çalişiyorum. Ama sen küstahça seni kaleye aldığımı düşünüyorsun.

Sanada

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Burada belirtiyorum ve her zaman belirtmek isterim. Apple ı körü körüne savunduğum bir topic , konu bulunsun, veya Apple in eksik yanlarını söylemediğim ispatlansın, forumdan üyeliğimi silmezsem adiyim.

Hayırlı geceler. Daha da birşey demiyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben senle muhatap olmuyor , aksine cahilliğini ve aynı zamanda gelişmemiş kişilik ve iPhone a tahammül edememezliğini göstermeye çalişiyorum. Ama sen küstahça seni kaleye aldığımı düşünüyorsun.

Sanada
S7 Edgeyi kullanan 7 plusla mutlu olmaz
Malumunuz 3.5 saat prizde assolist gibi bekliyor kendileri
Arka kamera daha kötü ön kamera dar açılı
Ekran kasa oranı rezalet 5.7lik Note5 den daha büyük falan tasarım faciası kamera çıkıntısı say say bitmez
S7 Edgenin tırnağı olamaz 7 plus
S7 Edgeden 7 plusa geçen asla mutlu olmaz

Samsung FUN CLUB !!!!
Bu benim küstahlığımı cahilliğimi göstermekse buyrun devam edin başarılar diliyorum. Bu yolda çok başarılısınız.
Ortaya yanlış olduğumu birşeyler sunarak ispatlasanız öyle cahil deseniz ne ala kesinlikle kabul ederim

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bak bir şey savunursun ama körükörüne değil. Sen benim bir yerde bile olsa kesinlikle iPhone al iPhone kral iPhone çok iyi iPhone mükemmel kusursuz dediğimi gördün mü duydun mu?

Kendi elinle kendini ele veriyorsun. Kasa oranı bilmem neymiş ön kamerası dar açılıymış,prizde 3,5 saat bekliyor muş. Bir kere senin söylemlerin de öfke var. Tahammül edememe var. İnsan bir kendi tuttuğu bir şeyi de kötüler arasıra anladın mı ?

iPhone'u itin bir yerine sokuyorsun. Burada tartışma ortamı olmalı. İyiyse neleri iyi kötüyse neleri kötü diyeceksin bazı şeylere tahammül edeceksin.
Tarafsız ve objektif olacaksın.

Sana S7 nin olumsuz yönünü söylediğin Bir ekran görüntüsü al desem İki taneyi geçmez belki 2 de olmaz.

Benim Apple'ı kötülediğim En az 30 konu getireyim sana.

İşte bu tutum senin yaşını ve kişiliğini hemen ele veriyor.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
iPhone 7 plus piyasanın en hızlı telefonu tartışılmaz

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Hocam s7 edge kullaniyorum.Cok iyi bir telefon.Her telefonun diger telefonlardan illaki farkı vardir.Paran varsa gecebilirsin.Ama gerek yok.Yani karar keyfine kalmis.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Eğer 1 sene daha beklemen şansın varsa 10.yıl iphone beklemeni tavsiye ederim eğee bekliyemem diyorsan 2 haz da hemen hemen aynı performansda cihazlar gerisi senin zevk meselen.