AnılarArkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. İkisi arasında kaldım. Şarj ve fotoğraf kalitesi açısından değerlendirebilir misiniz?
Ha ekleme yapayım amoled ekran ve 5.5 inç olması edge ekranı olması oyun oynamayı video izlemeyi felan çok seviyorsan zevkine zevk katar benden söylemesi hani ekranı bile bir + dır bu karşılaştırmadaAnılarhocam 7 ay önce bende bu seçim arasında kaldım S7 edge aldım memnunum bayağı
tasarım kamera batarya olarak performans olarak hız testlerinde illaha iphone alıyor ama kameram iyi olsun tasarımı cam olsun ( tasarım görecelidir de neyse
) bataryam uzun gitsin felan diyorsan S7 edge almalısın sorun varsa sorabilirsin.
Anlatım bozukluğunun dibine vurdun yalnızAnılarhocam 7 ay önce bende bu seçim arasında kaldım S7 edge aldım memnunum bayağı
tasarım kamera batarya olarak performans olarak hız testlerinde illaha iphone alıyor ama kameram iyi olsun tasarımı cam olsun ( tasarım görecelidir de neyse
) bataryam uzun gitsin felan diyorsan S7 edge almalısın sorun varsa sorabilirsin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha ekleme yapayım amoled ekran ve 5.5 inç olması edge ekranı olması oyun oynamayı video izlemeyi felan çok seviyorsan zevkine zevk katar benden söylemesi hani ekranı bile bir + dır bu karşılaştırmada
Olsun be hocam bakmadan hızlıca felan yazdığımdan karışıyorAnlatım bozukluğunun dibine vurdun yalnız
Ay düzeltme yapmalıyım 1 dakika lşkasfjhsşldkfhOlsun be hocam bakmadan hızlıca felan yazdığımdan karışıyor![]()
sağol hocam baya ilgilenmişsin eyvallahAnılarhocam 7 ay önce bende bu seçim arasında kaldım S7 edge aldım memnunum bayağı
tasarım kamera batarya olarak S7 edge önde fakat performans olarak hız testlerinde illaha iphone alıyor ama kameram iyi olsun tasarımı cam olsun ( tasarım görecelidir de neyse
Ha ekleme yapayım amoled ekran ve 5.5 inç olması edge ekranı olması oyun oynamayı video izlemeyi felan çok seviyorsan zevkine zevk katar benden söylemesi hani ekranı bile bir + dır bu karşılaştırmada
Kriterlerin için sana uygun telefon S7 Edge'dir.Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. İkisi arasında kaldım. Şarj ve fotoğraf kalitesi açısından değerlendirebilir misiniz?
AhahahaAnılarhocam 7 ay önce bende bu seçim arasında kaldım S7 edge aldım memnunum bayağı
tasarım kamera batarya olarak S7 edge önde fakat performans olarak hız testlerinde illaha iphone alıyor ama kameram iyi olsun tasarımı cam olsun ( tasarım görecelidir de neyse
AhahahaHatırlıyorum o konu altında ne olaylar olmuştu
Sonunda s7 edge seçimini yapmıştın sendeHatta 2 3 kişi ban yemişti gaza gelip
![]()
Buralardayım işte yaHayda kimler ban yedi acaba merak ettim bak geçmişe dönmem lazımbu arada hocam neden bilmiyorum aklıma siz geldiniz rüyamda felan ne alakaysa siz uzun zamandır yokmuydunuz forumda mesaj felan attığınızı görmedim de uzun zamandır
![]()
Hocam gariptir ki ip 8 çıkıyordu sizde her forumda onu öneriyordunuz çok garip rüyalar görüyorumBuralardayım işte yaİnşallah güzel güzel rüya görmüşsündür
![]()
Git uyanabildiğin için şükür namazı kıl .Hocam gariptir ki ip 8 çıkıyordu sizde her forumda onu öneriyordunuz çok garip rüyalar görüyorum![]()
![]()
![]()
He iyi bariHocam gariptir ki ip 8 çıkıyordu sizde her forumda onu öneriyordunuz çok garip rüyalar görüyorum![]()
![]()
![]()