S7 Edge İçin Ekran Koruyucu

Atacan Begnazarov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk senedir S7 edge kullanıyorum. Aldığımdan 6, 7 kere ekran koruyucu değiştirdim. Ama hepsinde de o koruyucular kalkma yaptı. Bir keresinde cam taktırmıştım ama oda 2 saatte ekrandan koptu. Önerileriniz nedir? Hiç kalkma falan yapmayacak veya sürekli sorun çıkarmayacak bir ekran koruyucu varmı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Spigen Nano Liquid Sıvı Ekran Koruyucu alabilirsin.

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Geçen bi arkadaşta 8 için açmıştı böyle konu s7 s8 için koruyucu kırılmaz cam hiçbiri olmaz kavisli olduğu için kalkma yapar diamond protect yada spigen nano liquid koruyucu üstüne spigenin kılıfı takarsın sorun yaşamazsın insanlar inatla ekran koruyucu kırılmaz cam takmaya çalışıyor anlamıyorum sürekli kalkacak en babasını alsan bile

Atacan Begnazarov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sürekli kalkmasından bıktım, o kadar iyi kullanımda bile kalkma yapıyor. Yeni telefon alana kadar bununla idare ediyorum.
Teşekkürler önerileriniz için!

HasanÇoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk senedir S7 edge kullanıyorum. Aldığımdan 6, 7 kere ekran koruyucu değiştirdim. Ama hepsinde de o koruyucular kalkma yaptı. Bir keresinde cam taktırmıştım ama oda 2 saatte ekrandan koptu. Önerileriniz nedir? Hiç kalkma falan yapmayacak veya sürekli sorun çıkarmayacak bir ekran koruyucu varmı?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şimdi şöyle S7edge lerde bu problem var ama kılıf falan kullanmıycaksanız full ekran koruyucusu takabilirsiniz https://youtu.be/gHjoMiz67xg

Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Spigen al