S7 Edge Hala Alınır Mı?

mertbbgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone'dan taahhütle almayı düşünüyorum ama aklımda binbir türlü soru var. Telefon gerçekten başarılı ama zamanında Lg G3 çıktığında G2 almıştım ve yılın telefonu olmasına rağmen güncellemeler 3 ay sonra durdu şuan takoz niyetine kullanıyorum. S7 edge de bana bu şekilde sırtını döner mi? Almamı önerir misiniz ve alırsam kaç yıl sorunsuz kullanırım? Şimdiden teşekkürler.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Vodafone'dan taahhütle almayı düşünüyorum ama aklımda binbir türlü soru var. Telefon gerçekten başarılı ama zamanında Lg G3 çıktığında G2 almıştım ve yılın telefonu olmasına rağmen güncellemeler 3 ay sonra durdu şuan takoz niyetine kullanıyorum. S7 edge de bana bu şekilde sırtını döner mi? Almamı önerir misiniz ve alırsam kaç yıl sorunsuz kullanırım? Şimdiden teşekkürler.
Alınır neden alınmasın ? Cihaz iyi fakat aynı şey samsung garantisi için söylenemez. Pembe ekran sorunuda vardır bilgin olsun. Son bilgi olarak 2016 nın en iyi telefonu seçilmiştir S7 edge
--- Gönderi Güncellendi ---
samsung cep telefonu alınmaz
Bişey dicem senın telefonunda sorun vardı sanırım garanti sana yardımcı olmamıştı. Tüketici hakem heyetine gidip hakkını aradın mı ?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
S7 edge hâlâ çok güzel bir telefon. Kesinlikle alınır. S7 edge yerine HTC 10 aldığıma pişman oldum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
LG alınmaz hiç bir zaman. Samsung S7 alınır. Samsung' un S7 harici alınası bir cihazı da yok zaten.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Alınır hala çok güçlü cihaz.

arthurcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni telefonlar çıkmasına rağmen halen en iyi telefonlardan birisi, niye alınmasın :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Hepsiburada da bile alttan alttan S7 edgeyi dürtmeye başladı fiyatı 2600 oldu S7nin arada 250 TL fark var S7 Edge ile
S7 Edge zam yerse şaşırma alacaksan çabuk al

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Alınır neden alınmasın ? Cihaz iyi fakat aynı şey samsung garantisi için söylenemez. Pembe ekran sorunuda vardır bilgin olsun. Son bilgi olarak 2016 nın en iyi telefonu seçilmiştir S7 edge
--- Gönderi Güncellendi ---

Bişey dicem senın telefonunda sorun vardı sanırım garanti sana yardımcı olmamıştı. Tüketici hakem heyetine gidip hakkını aradın mı ?
Hocam en son pembe ekran sorunu 2016'da çıkmıştı diye hatırlıyorum. Yeni serilerde hala yaşanır mı?