S60v5'te klasör şifrelemek yada gizlemek için program ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Symbian S60 5th versiyon için (bende 5800 var) klasör ve dosyaları gizlemek veya şifrelemek için herhangi bir program bilen var mı acaba.

Örneğin bazı fotolarımı teli eline alan herkesin görmesini istemiyorum. Fakat dosya uzantılarını, bulundukları klasörü değiştirmeme rağmen galeri kısmında görünüyorlar. Y-Browser ile özniteliklerini Gizli yaptım fakat bir oda işe yaramadı.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende de Symbian 60 işletim sistemli birşey vardı, SELEQ adında bir programla herbirşeyi yapabiliyorduk, tam hatırlamıyorum bir araştır istersen:)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
xplorer da tam olarak işe yaramadı. fakat kurcalarken şunu fark ettim daha önce y-browser ile denediğim sonra galeriden sildiğim bazı fotolar y-browserda duruyordu. bu sefer hem galeriden gitti hem y-browserda :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Symbian için dosya/klasör şifreleme programı vardı. İsmini hatırlamıyorum ama zaten tavsiyede etmiyorum. Bazen şifrelenmiş dosyaları bozabiliyor ve dosyaları kaybediyorsun. Şifreyi unutmak ayrı bir konu.
Sana tavsiyem dosyaları System klasörün altına kopyalaman ve bakmak istediğinde X-plore veya benzeri programla ulaşman. Bu program zip, doc, txt, video, fotoğraf gibi dosyaları kendi görüntüleyebiliyor. Ayrıca oldukçada hızlı.
http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@engerex dediğini denedim işe yaradı. ben galeri orayı da tarar diye denememiştim. teşekkürler.