S6 mı G4 mü Z3+ mı M9 mu

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 ten m9 a gectim, ya arkadas hakkaten essekten indim ata bindim valla , cok gomuyolar m9 u bende cok tereddut ettim ama alinca en dogru karari verdigimi anladim isinma sorunu rahatsiz etmedi beni evet ama telefon elde isiniyo g3 te cok isiniyodu benim. M9 tam bir tasarim harikasi arka kasa makyajlanmis daha ele oturur siritmiyo bombeliligi on taraf kapakli gibi olmus muhtesem m9 tavsiye ederim

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten android telefon alacaksan bide amiral alacaksan sony htc al stabil ve rantable modeller bunlar g3 te benim 1 seneye varmadan takilmalar oluyodu ara gecislerde falan hakki abilere cok bakma o kamera delisi samsung ve lg o kulvarda kapisir , htc cok iyi degil kamerada ama corba kayniyo denebilir isi goruyo yani :)

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teleservice ve KVK garantili olan markaları tercih etmemelisin bence kullanıcılara garanti hizmeti olarak çok sıkıntı yaşatıyorlar bana da yaşattılar sattım kurtuldum. Sony ve HTC'yi eledim. G4 ile S6 arasında karar vermek zor. Bütçe sıkıntı değil ise iPhone 6 :thumbup1:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Samsung Türkiye baktı o pilde yazanlara normal dedi de bence normal değil bugün telefon saat 12-16 arası durdu boş boş kullanmadım hiç mobil veri açıktı şarj %100 den %55 e düştü normal değil bu
5 saatte çok yemiş pile baksana bi şişlik filan varmı yada anormal birşey pil şişersede böyle yapar....

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Teleservice ve KVK garantili olan markaları tercih etmemelisin bence kullanıcılara garanti hizmeti olarak çok sıkıntı yaşatıyorlar bana da yaşattılar sattım kurtuldum. Sony ve HTC'yi eledim. G4 ile S6 arasında karar vermek zor. Bütçe sıkıntı değil ise iPhone 6 [emoji106]1:
Şu anda iphone 6 almak da mantıklı değil. Yeni iPhone tanıtılacak. Arada fark olucak gibi, duruyor. Ben iPhone 6 ya da G4 alıcaktım. G4 Pro, Note 5 ve 6S'i bekliyecem.

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teleservice ve KVK garantili olan markaları tercih etmemelisin bence kullanıcılara garanti hizmeti olarak çok sıkıntı yaşatıyorlar bana da yaşattılar sattım kurtuldum. Sony ve HTC'yi eledim. G4 ile S6 arasında karar vermek zor. Bütçe sıkıntı değil ise iPhone 6 :thumbup1:

Bende plus var zaten Android cihazımı değiştirmek istiyorum teleservice Apple garantisinden cok memnunum ben direk yenisini veriyolar Sony HTC kötumudur garantileri

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5 saatte çok yemiş pile baksana bi şişlik filan varmı yada anormal birşey pil şişersede böyle yapar....

Kardes baktım şişlik yok samsunga da götürdüm onlarda sorun yok dediler bende anlamadım sifirladim cihazı yine ayni durum donanımsal galiba

Zaten android telefon alacaksan bide amiral alacaksan sony htc al stabil ve rantable modeller bunlar g3 te benim 1 seneye varmadan takilmalar oluyodu ara gecislerde falan hakki abilere cok bakma o kamera delisi samsung ve lg o kulvarda kapisir , htc cok iyi degil kamerada ama corba kayniyo denebilir isi goruyo yani :)

Kamera o kadar da kotu Olmasın senede 2-3 kere Yurtdışına çıkıyorum is gereği fotoğraf çekiyorum guzel olsun kamerası

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende plus var zaten Android cihazımı değiştirmek istiyorum teleservice Apple garantisinden cok memnunum ben direk yenisini veriyolar Sony HTC kötumudur garantileri

Kardes baktım şişlik yok samsunga da götürdüm onlarda sorun yok dediler bende anlamadım sifirladim cihazı yine ayni durum donanımsal galiba

Kamera o kadar da kotu Olmasın senede 2-3 kere Yurtdışına çıkıyorum is gereği fotoğraf çekiyorum guzel olsun kamerası

Sony ve HTC, Android dünyasının en iyi iki markasıdır. Çünkü arayüzleri stabildir, metal kasa ve iyi bir yazılım güncelleme politikalarına sahiptir. M9'u zaten size tavsiye etmem ısınma sorununu işlemci frekansını düşürerek çözmüşler cihazdan verimi olumsuz etkileyebilir. Sony ise Z3+'a ısınma sorununu aynı şekilde frekansları düşürerek kıstı. Şimdi Sony Xperia Z4v diye bişey geziniyor ortalıklarda, oda S810 olursa çöp. Sony ve HTC, teleservice ve kvk gibi müşteriyi uğraştırıp kendilerini hakaret yemeyi çok seven firmalarla çalışıyor kendi teknik servisleri yok Türkiye'de. Dolayısıyla HTC veya Sony alacaksan fonotel garantili olsun. Kvk ve teleservice'ye nazaran daha iyi bir müşteri memnuniyeti vardır.

Acelen yoksa başlıkta yazdığın hiçbir cihazı alma. Note 5, G4 Pro ve iPhone 6S modellerini bekle. Ama benim gibi acelen varsa G4 veya iPhone 6 arasından bir tercih yapmanı tavsiye ederim. Ha fonotel garantili bir Sony Xperia Z3 bulabilirsen onu da tavsiye ederim.

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bemde z3 tavsiye ederim z3 bomba bi telefon

Z3+ incelemelerinde cihaz kamerada 20 saniye durduktan sonra kapatıyor kamerayı ısınıyor eğer öyleyse almam z3+ G4 m9 s6 edge arasındayım batarya olarak hangisi iyidir acaba bide arayüz bir süre sonra kasmasın touchwiz kasar galiba 3 aydan sonra

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ve HTC, Android dünyasının en iyi iki markasıdır. Çünkü arayüzleri stabildir, metal kasa ve iyi bir yazılım güncelleme politikalarına sahiptir. M9'u zaten size tavsiye etmem ısınma sorununu işlemci frekansını düşürerek çözmüşler cihazdan verimi olumsuz etkileyebilir. Sony ise Z3+'a ısınma sorununu aynı şekilde frekansları düşürerek kıstı. Şimdi Sony Xperia Z4v diye bişey geziniyor ortalıklarda, oda S810 olursa çöp. Sony ve HTC, teleservice ve kvk gibi müşteriyi uğraştırıp kendilerini hakaret yemeyi çok seven firmalarla çalışıyor kendi teknik servisleri yok Türkiye'de. Dolayısıyla HTC veya Sony alacaksan fonotel garantili olsun. Kvk ve teleservice'ye nazaran daha iyi bir müşteri memnuniyeti vardır.

Acelen yoksa başlıkta yazdığın hiçbir cihazı alma. Note 5, G4 Pro ve iPhone 6S modellerini bekle. Ama benim gibi acelen varsa G4 veya iPhone 6 arasından bir tercih yapmanı tavsiye ederim. Ha fonotel garantili bir Sony Xperia Z3 bulabilirsen onu da tavsiye ederim.
Katılmıyorum m9 var bende son guncellemeyle beraber telefon daha iyi oldu oyunlards da coklu gorevlerde ve ara gecislerde performansı arttı frekkans dususu oldu mu diye baktım dusurmedi guncellemeden once neyse guncellemeden sonra da o

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Katılmıyorum m9 var bende son guncellemeyle beraber telefon daha iyi oldu oyunlards da coklu gorevlerde ve ara gecislerde performansı arttı frekkans dususu oldu mu diye baktım dusurmedi guncellemeden once neyse guncellemeden sonra da o
Yarın M9 alıyorum inşallah tasarım mükemmel elime aldım bırakasım gelmedi :biggrin: G4 Tasarımı Hoşuma gitmediği için eledim onu s6 touchwiz var diye eledim z3+ Isınma sorunu Yüzünden eledim geride m9 kaldı bataryadan memnun musun

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın M9 alıyorum inşallah tasarım mükemmel elime aldım bırakasım gelmedi [emoji3] G4 Tasarımı Hoşuma gitmediği için eledim onu s6 touchwiz var diye eledim z3+ Isınma sorunu Yüzünden eledim geride m9 kaldı bataryadan memnun musun
Ya yalan yok m9 mesela eline alip 45 dakka oyun oynasan isiniyo hissediyosun hemde ama telefonda hrhangi bir performans dususu yada resetleme olmuyo son guncellemeyle eskisi gibi de isinmiyo ama normal al eline internet sosyal medya gez dolas 1-1.5 saat telefon on numara kullanisli ve zevkli yani :)

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar lg g4 aldım siyah deri modeli varmış onu gorunce çok begendim onu aldım m9 tavsiye etmedi satış danışmanı ilgilenen herkese teşekkürler

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Velev ki düşürülmemiş olsun hocam ;

1- o telefona 2700 tl çok fazla
2- S810 şuana kadar qualcomm'un en başarısız işlemcisi olmuştur ve mediatek bile performans testlerinde bu işlemciyi geçmiştir
3- 2700 TL gibi bir telefonun daha kendi teknik servisi olmaması ve insanları kvk,teleservice gibi müşteri memnuniyetinden zerre kadar anlamayaan firmalarla uğraştırması bile o firmanın ezikliğinni göstermektedir. M9 alacak olan varsa cihazınız ilerde arıza veya sorun çıkartırsa direkt servise vermeden çöpe atsın diyebilirim. o paraya 64 gb iPhone 6 alınır.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Velev ki düşürülmemiş olsun hocam ;

1- o telefona 2700 tl çok fazla
2- S810 şuana kadar qualcomm'un en başarısız işlemcisi olmuştur ve mediatek bile performans testlerinde bu işlemciyi geçmiştir
3- 2700 TL gibi bir telefonun daha kendi teknik servisi olmaması ve insanları kvk,teleservice gibi müşteri memnuniyetinden zerre kadar anlamayaan firmalarla uğraştırması bile o firmanın ezikliğinni göstermektedir. M9 alacak olan varsa cihazınız ilerde arıza veya sorun çıkartırsa direkt servise vermeden çöpe atsın diyebilirim. o paraya 64 gb iPhone 6 alınır.
Ben telefonun sıfırını 1500 liiraya aldım amerikadan alınan telefonlara uh oh protection garantisi veriyor htc lg g3 ten htcye gecince kalitenin tadına vardım dediklerin dogru ama genel olarak baktığımızda telefonla ilgili dediklerine katılmıyorum sadee türkiyeyle sınırlamamak lazım bence... evet türkiyeden amiral gemisi alacaksanız bu alacağınız ya lg g4 olsun ya sony xperia olsuun general mobile 4g olsun ama samsung ve htc türkiyeden alınmaz ozellikle samsung alınmaz bende s6 da var yine kasılıyo yine kasılıyo lanrt edip htc aldım telefon dunyaya indeksleyerek bakarsan en kaliteli telefonlardan bitanesi ...

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonun sıfırını 1500 liiraya aldım amerikadan alınan telefonlara uh oh protection garantisi veriyor htc lg g3 ten htcye gecince kalitenin tadına vardım dediklerin dogru ama genel olarak baktığımızda telefonla ilgili dediklerine katılmıyorum sadee türkiyeyle sınırlamamak lazım bence... evet türkiyeden amiral gemisi alacaksanız bu alacağınız ya lg g4 olsun ya sony xperia olsuun general mobile 4g olsun ama samsung ve htc türkiyeden alınmaz ozellikle samsung alınmaz bende s6 da var yine kasılıyo yine kasılıyo lanrt edip htc aldım telefon dunyaya indeksleyerek bakarsan en kaliteli telefonlardan bitanesi ...

Sony ve HTC Türkiye'den alınmaz. Yurtdışında HTC ve Sony'nin bizzat kendi teknik servisi varsa ordan al orda yaşa Türkiyeye gelme :D

Samsung heryerde kötü her yerde berbat. Rakibini kötüleyerek egosunu tatmin edenden bir halt olmaz. LG'yi bilmiyorum kullanmadığım için henüz deneyimim olmadı ama kesinlikle Samsung'dan daha iyidir diye düşünüyorum. HTC ve Sony cihazınızın başına birşey gelmediği sürece alınabilecek en iyi 2 android cihaz. Onun dışında 2500+TL üstü bütçeye sahip birine önerebileceğim tek telefon iPhone 6/6+

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ve HTC Türkiye'den alınmaz. Yurtdışında HTC ve Sony'nin bizzat kendi teknik servisi varsa ordan al orda yaşa Türkiyeye gelme :D

Samsung heryerde kötü her yerde berbat. Rakibini kötüleyerek egosunu tatmin edenden bir halt olmaz. LG'yi bilmiyorum kullanmadığım için henüz deneyimim olmadı ama kesinlikle Samsung'dan daha iyidir diye düşünüyorum. HTC ve Sony cihazınızın başına birşey gelmediği sürece alınabilecek en iyi 2 android cihaz. Onun dışında 2500+TL üstü bütçeye sahip birine önerebileceğim tek telefon iPhone 6/6+
Dedigin gibi eger tek sorun servisse ben 3gs den beri iphone kulaniyorum 5 s i satip androide yelken actim. Eger androide alisirsan ios tam bir iskence ve amelelik.htcden acayip memnunum sonyden de memnundum s6 yi kardesime hediye edicem biraz daha bu kasinti devam ederse ama htcnin en vasat dedikleri m9 telefonunu kimseye degismem.eksileri cok olsada kullanirken sana o kaliteyi hissettiriyor sonuna kadar. Tavsiyem z3 alin seviyorsaniz kaliteyi m9 alin kamera muptelasiysaniz g4 alin garanti hastasiysaniz iphone alin .

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar tekrardan rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın bendeki g4 kırıldı onu yaptırdım kardeşime verdim şu an telefon alacagim haftaya rusyaya gidiyorum ordan almayı planlıyorum fiyat pek önemli değil orada uygun Turkiyeden android cihaz olarak ne alabilirim aynı cihazdan bir kere daha kullanmak istemediğim için g4 almak istemiyorum teşekkürler bu arada

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M9 kullaniyorum 1 ayi gecti isinma sorunu diye bisey yasamadim samsung s6 im da vardi mortal combat oynarken o daha cok isiniyodu guncellemeden sonra duzelmis olabilir ama kamera s6 kadar degil dogru yinede cok isini goruyor z3+ isindigindan kendini resetliyor compact in hem bataryasi hepsinden iyi gidiyor hemde kamerasi baya iyi

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla htc ya da sony arkadas androidde apple deneyimi yasamk istiyosan bunlar bu kadar performansli bi telefon yok s6 gerizekalisinda foto cekiyodum fotoyu 10 sn sonra cekip gosteriyodu ikiside 2700 iste

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
M9 kullaniyorum 1 ayi gecti isinma sorunu diye bisey yasamadim samsung s6 im da vardi mortal combat oynarken o daha cok isiniyodu guncellemeden sonra duzelmis olabilir ama kamera s6 kadar degil dogru yinede cok isini goruyor z3+ isindigindan kendini resetliyor compact in hem bataryasi hepsinden iyi gidiyor hemde kamerasi baya iyi

G4 den sonra m9 pişman eder diye düşünüyorum s6 edge z3 plus G4 arasından tercih yapacağım galiba kuçuk Olmasın istiyorum ekran compact eledim o Yüzden. Z3 plus güncelleme almadı mı ?

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldi galiba ya sony alirsan pisman olmazsin emin ol g3 kullandim ben 1 sene lg den sonra bu saydiklarin seni pisman etmez m9 da pisman etmez ama kullandigim teller icinde en iyi batarya sony lg bile yanina yaklasamaz ozellikle compact bitmiyo bataryasi valla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3 plus m
ve note 5 arasında kaldım.note 5 çok şık ama bılemıyorum.bılgı verebılırsenz cok sevinirim teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben g4 kullaniyorum.cok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.kamerasi mukemmel.telefon cok isinmiyor.kuzenimde sony vardi,o gercekten cok isiniyordu.samsung alma derim.omru 2-3 ayliktir.g4 2tb a kadar sd kart destegi sunuyor,kamerasi cok iyi ,gorunusu daha guzel ,isinmiyor.

Kessinlikle LG G4.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
z3+ ya da note5
Bu arada z3+ da kullanılan s810 ilerideki serilerde 16nm TSMC üretimi s810larla değiştirildi 20nmlik ısınma konusunda elden geçirilmiş model kullanılıyordu hala ısındığı farkedilince güncelleme yayınladılar şimdi de 16nm TSMC üretimi olan s810 a geçtiler onda bi sorun yok
Ayrıca azcık XDA forum takip eden bilir sony z3+ ile kamera yazılımını büyük ölçüde düzeltti şu yeni çıkacak z5 ile 6 katmanlı lense , ois ve hybrid AF kullanımına geçecek tahminim z5de yazılımı biraz daha geliştirirlerse kamerada rakipsizler ama şu haliyle z3+ , s6 - g4 gibi cihazlarla aşağı yukarı aynı fotoğrafları çekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne istedigini bilen bi baska oluyo. Bakin bu konuda uzatilcak bir durum yok. Batarya iyi olsun diyorsan SONY XPERİA Z3+ alicaksin.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
M9 al pişman olma. O kadar ağır eleştiriler almasına rağmen tek geri kalan yanı kamerası. Onunda gündüz çekimleri başarılı ışıksız ortamda bozuyor malesef. Tasarım, malzeme kalitesi, ön kamera, arayüz, stabilite konusunda androidin en iyisi. Batarya konusunda sony bi tık önde.