Oguzhan494
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangisini alayım fiyat olarak önemli değil tasarım olsun zaten pek farkı yok donanımsal sanırım
kalemle işin varsa note 5 yoksa edge plus bu kadar basitHangisini alayım fiyat olarak önemli değil tasarım olsun zaten pek farkı yok donanımsal sanırım
kalem kullanmam dersen kesinlikle edge plus al bütün yazılım ve donanım özellikleri aynı bende note 5 var kalem için aldım yoksa favorim edge
kalemle işin varsa note 5 yoksa edge plus bu kadar basit)
Note 5 derim.
Merhabalar;
Iki cihaz arasinda donanimsal olarak.bir fark yok. Ikisi arasindaki fark tamamen tasarimsal. Hangisi hosunuza giderse onu tercih edin. Ama su yonde bir tavsiyede bulunabilirim. Samsung un edge modellerinin ekranlari kenarlarina kivrim kazandirabilmek icin isi uygulamaktadir. Bu islem de cama daha fazla bir dayaniklilik katiyor. Daha cok cizilmelere karsi daha dayanikli o nedenle s6 edge plus almanizi tavsiye edebilirim.
s6 edge nin pilinin kötü gitmesi normal ufak pili var 2600 mah o telefona yetmiyor ama edge plus öyle değil daha iyi 1 günü rahat çıkaran var note 5 ve plus ile kalem kullanmıyorsan plus alman yönünde....Ben s6 edge kullandım şarjı su gibiydi ondan şüpheye düştüm plus için yoksa önceliğim plus kalem kullanmam
Ben s6 edge plus kullanan biri olarak kesinlikle note 5 tavsiye ederim edge ekranı şık durduğu gibi bi süre sonra sürekli oyun ws teli elinizden bırakmıyosanız edge ekranından bi sure sonra rahatsiz olabiliyosunuz ve elle kavrama olarak gercekten sknti yasiyabiliyosun telefon asiri ince ve hafif insan bi yerden sonra elinde telefon oldugunu anlamak istiyor note 5 her turlu skntıya dusurmez ortamlardada ekrani ters koyarsınNote 5 derim, ama ben A5 kullanıyorum ve çok memnunum :clap: