S6 Edge Plus custom binary blocked hatası

casual1278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün 2. El olarak aldığım edge plus telefonum bir anda kapandı ve custom binary blocked by frp locked diye bir hata verdi. Recovery moda almak istediğimde recovery is not seandroid enforcing diyor . Download moda alıp odine giriyorum ancak telefonumu algılamıyor lütfen yardım edin beyler çok çaresiz kaldım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her siteye baktım ama çözüm yok 4 tane usb kablosuyla denedim ayrı ayrı girişlere taktım ama olmuyor

Download ekranında current binary custom system status custom falan diyor acele yardım edin lütfen

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam alırken knox sayacı na bakmadiniz mı knox artmış mi atmamış mi diye ?

casual1278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam knox nedir bilmlyorum ki

Hocam acaba bendeki kablolar orjinal olmadığı için mi algılamıyor

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba. Öncelikle aldığınız telefon daha önce rootlanmış yani. garanti kapsamında değil. bir diğeri ise şuanda telefonunuz kilitli bunu beraber açacağız.
lütfen özel mesaj yolu ile facebook ya da skype adresinizi gönderin. bunu anlık mesajlaşma yolu ile yapacağız.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bugün 2. El olarak aldığım edge plus telefonum bir anda kapandı ve custom binary blocked by frp locked diye bir hata verdi. Recovery moda almak istediğimde recovery is not seandroid enforcing diyor . Download moda alıp odine giriyorum ancak telefonumu algılamıyor lütfen yardım edin beyler çok çaresiz kaldım

Her siteye baktım ama çözüm yok 4 tane usb kablosuyla denedim ayrı ayrı girişlere taktım ama olmuyor

Download ekranında current binary custom system status custom falan diyor acele yardım edin lütfen
cevapları okuyor musun?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

telefon rootlanmış ve knox sayacı artmış garanti gitti yani telefonu kurtarmak için yeniden stock romu kurman lazım sammobile dan indirip kur daha önce kurmadıysan bilen birine yaptır hata yaparsan çöp olma ihtimali var telefonun geçmiş olsun...

tunahan741

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu konularda bilgisiz insanlara böyle telefonlar satacak kadar adi insanlarda var be