S6 Edge ekranda izlerin kalması

ErselEren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 ay önce Galaxy S6 Edge aldım. Ama dün farkettim ki, ekranın arkasında Whatsapp sohbet sayfasının silik bir şekilde izi kalmış. Açık renkli sayfalarda yazılar daha belli oluyor. İnternette araştırdım Amoled ekran yanması gibi bir olay varmış. Servise götürünce değiştiriyorlarmış. Ama daha 1-2 aylık telefonda böyle olması normal mi? Samsung müşteri hizmetlerini aradım, fabrika ayarlarına geri döndür düzelir dediler. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1-2 ay önce Galaxy S6 Edge aldım. Ama dün farkettim ki, ekranın arkasında Whatsapp sohbet sayfasının silik bir şekilde izi kalmış. Açık renkli sayfalarda yazılar daha belli oluyor. İnternette araştırdım Amoled ekran yanması gibi bir olay varmış. Servise götürünce değiştiriyorlarmış. Ama daha 1-2 aylık telefonda böyle olması normal mi? Samsung müşteri hizmetlerini aradım, fabrika ayarlarına geri döndür düzelir dediler. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
2 aylık cihazda amoled yanması olmaz sanmıyorum sen bi fabrika ayarlarına dönder birde tüm güncellemeleri kur 5.1.1 sonra bir daha bak ....

ErselEren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün Samsung'a gidip sordum. Oradaki bir arkadaş bunun ekranı yanmış, aldığın yere garantisiyle götür. Ekran değişimi zor olduğu için yeni cihaz verebilirler dedi. Ve bütün dediklerini yaptım, fabrika ayarlarına döndürüp güncellemeleri hallettim. Değişen bir şey olmadı

kkeskin618

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung zaten ekranda ne kadar başarılı olduğunu söylesede bayağı sorunlu mesela bir dönem telefonlarında tft ekran kullanıyordu.tft ekranlar telefon ısınınca renk atması yaptığı için onu bıraktılar sonra amolede geçtiler ve senin dediğin sorunlar başladı ama senin başına gelen olay nadir her telefonda olmuyor sen garantiye götür çünkü değiştirmek zorundalar