S6 bildirim paneli kaybolan veri baglantisi

mukavim96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s6 kullanicisiyim bildirim panelindeki veri wofe bluutit vs gibi seceneklerden ver baglantisi kayboldu secenek cikmiyor duzenleye basiyorum duzenledede gorunmuyor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung canlı destek servisini kullanabilirsin. Web Sitesi üzerinden ücretsiz soru sorup yardım alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s6 kullanicisiyim bildirim panelindeki veri wofe bluutit vs gibi seceneklerden ver baglantisi kayboldu secenek cikmiyor duzenleye basiyorum duzenledede gorunmuyor

Senin bu sorunu yaşayan bi cok kisi var.neden herkeste ayni anda oldu onu anlamadım. Bi bit yeniği var ama hayırlısı.müşteri hizmetleri fabrika ayarlarına geri dön diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de oldu müşteri hızmetlerı fabrıka ayarlarına dön diyorlar ama baska bi forumda okudumda fabrıka ayarlarına don deyınce de duzelmedıgını okudum ama yapan varmı arkadaslar duzeldı mı ? ben suan yapmadım beklıyorum bimere şikayet ettim :)

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Senin bu sorunu yaşayan bi cok kisi var.neden herkeste ayni anda oldu onu anlamadım. Bi bit yeniği var ama hayırlısı.müşteri hizmetleri fabrika ayarlarına geri dön diyor
Fabrika ayarlarina geri donmenize gerek yok,
Ayarlar/Bildirim merkezine girin, alt tarafta "sıfırla" ya tiklayin.
Veri iletisimin geri geldigini goreceksiniz.

Furkan Cumhur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sana zahmet adımları tek tek yazar mısın? bulamadım da dediğin yeri? Lollipop 5.0.2 sürümünü kullanıyorum. acaba senin sürüm başka mı da görüyorsun o yeri?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fabrika ayarlarina geri donmenize gerek yok,
Ayarlar/Bildirim merkezine girin, alt tarafta "sıfırla" ya tiklayin.
Veri iletisimin geri geldigini goreceksiniz.

kardeşim sana zahmet adımları tek tek yazar mısın? bulamadım da dediğin yeri? Lollipop 5.0.2 sürümünü kullanıyorum. acaba senin sürüm başka mı da görüyorsun o yeri?

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

resimde görüldüğü gibi veri iletişimi olmayan a5 cihazda işaretlediğim düğmeye tıklayın.
Ayarlar/bildirim merkezi/sıfırla
Ekli dosyayı görüntüle 11159

Furkan Cumhur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalnız s6'da böyle bir ayar yeri yok. olan varsa bana söylesin ben de yapayım. zor durumdayım arkadaş kafayı taktım resmen. formatsız çözüm olmalı. bu görüntüden bir önceki ekranı da çekip koyabilir misin belki benzer bir yer bulurum

resimde görüldüğü gibi veri iletişimi olmayan a5 cihazda işaretlediğim düğmeye tıklayın.
Ayarlar/bildirim merkezi/sıfırla
Ekli dosyayı görüntüle 11159

yalnız s6'da böyle bir ayar yeri yok. olan varsa bana söylesin ben de yapayım. zor durumdayım arkadaş kafayı taktım resmen. formatsız çözüm olmalı. bu görüntüden bir önceki ekranı da çekip koyabilir misin belki benzer bir yer bulurum

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

menü/ayarlar kısmında bildirim merkezi veya bildirim paneli diye bir bölüm yokmu yanii?

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
maalesef yok. yani senin şu ekran görüntün bizde hiçbir yerde yok

Tamam O zaman Başka bir formul uygulayalım.
1- bildirim çubuğunu aşşağıya çek,
2- sağ üst kenarda kalem işareti olması lazım, tıkla ona,
3- bildirim merkezi gelmiş olması lazım.
4- sıfırla tuşuna bas.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Maalesef öyle bir seçenek yok. S6 edge'in inceleme videosundan da kontrol ettim konu dikkatimi çekti. Videoda bildirim paneli tepsisinde toplam 17 bildirim simgesi var ama az önce kendiminkini de kontrol ettim yalnızca 14 tane var. Eksik olan kısayollar "mobil veri" "veri paylaşımı" ve "özel mod". Telefon geldiğinden beri mi böyle yoksa sonradan mı kayboldu bilmiyorum konuyu görünce kontrol ettim ben ama çoğu arkadaş sonradan kaybolduğunu söylüyor ve inceleme videosu da bunu doğruluyor. Muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı ve konuyu gördüğümden beri telefonun kurcalamadığım ayarı kalmadı simgeler geri gelmiyor. Sinek küçük mide bulandırıyor maalesef...

mukavim96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yokmu arkadaslar bi cozumu deli oldum valla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çoğu kişide aynı sorun olmuş bence güncelleme bekleyelim. 3G'yi açmak isteyenler ayarlardan veri kullanımı sekmesine girip mobil veriyi aktif edebilir. Ugrastirici ama en azından interneti kullanabiliyoruz bu şekilde

S

S6 kullanıcısı

SDN Okuru
Ya bende de oldu. Sabah normaldi. Az önce farkettim, bildirim panelinde eksiklik var. Mobil veri yok :/ yeni güncelleme mi gelicek acaba?!?

B

Basak14

SDN Okuru
Oylesine ultra guc tasarrafunu actim sonra kapadim baktim mobil veri yok ayarlara girdim hizli ayarlardan falan ugrastim olmuyor hic bir sekilde

S

sonayfonbükücü

SDN Okuru
Çözümü buldum toplanın :D Play storeden multiwindow toggle uygulamasını indirip aktif edin. Telefona rest atın mobil veri ve çoklu pencere geri gelecektir. Sonra uygulamayı silebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Playstoreda multiwindow toggle diye bi program var onu indirin. Orada add diye buton var mobil veri tekrar çıkana kadar ona basın. Sonra isterseniz programi silebilirsiniz de. Bu geçici bir çözüm gibi. Samsung guncellemeyle bu sorunu kısa zamanda giderecektir.

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de biraz önce oldu 5-10 dkönce normaldi, telefon ısındığı için kapatıp açtım şimdi ise yok olmuş arkadaşların dediği gibi 14 uygulama var sadece bildirim panelinde. Ayrıca o "multi window..." uygulamayı indirdim bir işe yaramadı maalesef. Vodafonedan aldığım zaman ilk telefon arızalı çıktı aşırı ısınma vs olduktan sonra servise verdim yenisi ile değiştirdiler telefonu. Şimdide bunda bu sorun. Bu kadar yeni telefonda bu kadar çok sıkıntı olması çok can sıkıcı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuyu tamamen okuyamadım ama samsung'un facebook sayfasında herkes yorumlara S6 için olumsuz yorumlar yazmış. Birinin mobil verisi kapanmıyormuş telefon şarjdayken alev alıyormuş telefona dokunamıyorlarmış, birisinin bildirim panelinde mobil veri seçeneği vs yokmuş.

Canlı desteğe yönlendirme yapılıyor yorumlarda gördüğüm kadarıyla.

Ya bir güncelleme gelicek düzelticekler yada telefonu sıfırlayıp deneyeceksiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz Önce canlı desteğe yazdım o kadar ayar veriyorum adamlar hiç bir yerine takmıyor hep aynı laf yedekleyin sim kart çıkarın kişiselleştirme ve oradan sıfırlayın diyorlar okadar anlattım uluslararası bir kuruluşun en iyi akıllı telefon üreten firmanın en iyi telefonunda tüm dünyada meydana gelen bir sorun var ve yaptıkları çözüm''Sıfırlayın'' Böyle iş mi olur arkadaşlar

free29mist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bendede aynı sorun var samsun canlı desteğin dediği cihazı sıfırlamamız yani paramızla rezilliğe devam anlayacağınız.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ayni sorun bende de su an var iyice gicik oldun sabah mobil veriyi acmak istedim bir baktim simge yok. Umarim Samaung bunu bir guncelleme ile derhal duzeltir.