Lg g4 mü s6 mı ? hangisini tavsiye edersiniz ikisi arasından ?Mini telefon önermiyorum kardeş. Farklı markaların fiyat performans telefonlarını alırsanız daha rahat edersiniz. Hem mini serilerden çok daha güçlü. Minilere gereken önem verilmiyor. Butcenizi yazarsanız yardımcı oluruz.
eger 2 si arasında kaldıysan s6 mini yide bekle gör öyle karar ver fakat başka alternatiflere açıksan s5 minin işelmciyle aynı olan genral mobile 4g alabilirsin yada huawei ascend g7 alabilirsin üst segmentte ise fiyat/performans olarak lg g3 lg g2 xperia z2 gibi modellere bakabilirsin yada s5 e bakabilirsin ama para sınırımda yok dersen s6 s6 edge g4 gibi modellere bakabilirsin....Samsung almayi dusunuyorum baska hangi samsung telefon tavsiye edersiniz
g4 göre biraz daha kibar fakat s6 uktsini incelediniz mi bilmiyorum, kronik hatalar var güncelleme ile düzeleceğini söylüyorlar fakat batarya çıkarılamıyor bazı forum sitelerinde ise sorunun bataryanın çıkarılamadığından dolayı olduğunu sölüyorlar güç modunda da performans göstermiyormus normal modda ise su gibi batarya içiyormuş. uktsindede bundan bahsettiler zaten. ama hala karar veremedimDün mediamarkta gittim ve son model bütün telefonlara baktım. Hepsi o kadar güzel ki. Tasarımları falan beni baya etkiledi. Ama en iyisi s6 edge idi. Paran varsa ve tasarıma önem veriyosan s6 edge ama fazladan masrafa gerek yok diyorsan s6.
Hocam uzun zamandır kararsızsinız bu konuda dikkatimi çekti herkese soruyorsunuz ama benim size tavsiyem gidip iki cihazı da inceleyip hangisi hoşunuza giderse hangisi içinize sinerse onu almanız şahsen ben öyle yaptım s6yi inceledim çok hoşuma gitti bu telefonu kesin almam lazım dedim g4 de s6 da sizi üzmezg4 göre biraz daha kibar fakat s6 uktsini incelediniz mi bilmiyorum, kronik hatalar var güncelleme ile düzeleceğini söylüyorlar fakat batarya çıkarılamıyor bazı forum sitelerinde ise sorunun bataryanın çıkarılamadığından dolayı olduğunu sölüyorlar güç modunda da performans göstermiyormus normal modda ise su gibi batarya içiyormuş. uktsindede bundan bahsettiler zaten. ama hala karar veremedim
performans s6 kamerada az bir paylada olsa g4 ekranda ikiside çok iyi ses de s6 daha iyi pilde berabere gibiler ama g4 biraz daha iyi malzeme kalitesi s6 da çok daha iyi tek elle tutum ve kullanım için s6..Lg g4 mü s6 mı ? hangisini tavsiye edersiniz ikisi arasından ?
sorma hocam ya , girmediğim forum sitesi kalmadı , aslında telefondan beklentilerim belli yani kamera batarya ve kullanırken takılsın kasma yapsın uygulamya girerken kameraya girerken bekletsin istemiyorum , güncellemeler geldikçe g4 kasar mı diye s6ya kayıyorum sonra s6 kullananlar o kadar sıkıntılarından bahsetmiş ukt testinde s6 ile olan sorunları paylaşmışlar , tolga bey normal kullanımda 4 saatte bittiğini ve 56 derece ısındığından bahsetmişler yani telefon sonuçta ama 1 yılı çıkarmadan teknik bi sorun olursa diye herkes endişe eder sonuçta benimkisi biraz fazla sanırım , bu forumuda karıştırdım iyice g4 s6 kıyaslamasında kararsızlığmlaHocam uzun zamandır kararsızsinız bu konuda dikkatimi çekti herkese soruyorsunuz ama benim size tavsiyem gidip iki cihazı da inceleyip hangisi hoşunuza giderse hangisi içinize sinerse onu almanız şahsen ben öyle yaptım s6yi inceledim çok hoşuma gitti bu telefonu kesin almam lazım dedim g4 de s6 da sizi üzmez
Kamerada g4 bi tık önde gibi s6 da bi ram sıkıntısı var onu duzelttiklerinde ben pilin de biraz toparlayacagini düşünüyorum ramin dolması kasma yapmıyor şahsen ben hiç yaşamadım zaten pil o kadar kötü değil yoğun kullanmazsaniz 1 günü çıkarır kameradan çektiğin fotoğrafa bakmak da salise sürüyor ben hiç bekleme yaşamıyorum ilerde ne olur bilemem dediğim gibi elinize aldığınızda hangisi sizin içinize sinecekse onu alınsorma hocam ya , girmediğim forum sitesi kalmadı , aslında telefondan beklentilerim belli yani kamera batarya ve kullanırken takılsın kasma yapsın uygulamya girerken kameraya girerken bekletsin istemiyorum , güncellemeler geldikçe g4 kasar mı diye s6ya kayıyorum sonra s6 kullananlar o kadar sıkıntılarından bahsetmiş ukt testinde s6 ile olan sorunları paylaşmışlar , tolga bey normal kullanımda 4 saatte bittiğini ve 56 derece ısındığından bahsetmişler yani telefon sonuçta ama 1 yılı çıkarmadan teknik bi sorun olursa diye herkes endişe eder sonuçta benimkisi biraz fazla sanırım , bu forumuda karıştırdım iyice g4 s6 kıyaslamasında kararsızlığmla![]()
g4 göre biraz daha kibar fakat s6 uktsini incelediniz mi bilmiyorum, kronik hatalar var güncelleme ile düzeleceğini söylüyorlar fakat batarya çıkarılamıyor bazı forum sitelerinde ise sorunun bataryanın çıkarılamadığından dolayı olduğunu sölüyorlar güç modunda da performans göstermiyormus normal modda ise su gibi batarya içiyormuş. uktsindede bundan bahsettiler zaten. ama hala karar veremedim