S5 Kullanıcıları Bakabilir mi

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba

Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum kafamdaki ilk seçenek iPhone 5s ama şarj süresi olsun ekran boyutu olsun telefon içi özellikler olsun biraz daha fazla olduğu için S5 de kafamı kurcalıyor aldığım zaman uzun süre kullanırım diye düşünüyorum soyulma sorunu var mı S5 de ve uzun süre kullanımda yavaşlama takılma oluyor mu yardım ederseniz sevinirim.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni nesil telefonlarda uzun süre kullanımda ciddi takılmalar yaşanmıyor. Maksimum takılma 1-2 saniye gözlemledim ben. Note 3 kullanıcısıyım. Eğer su/toz geçirmezlik ve parmak izi okuyucusu senin için çok önemli değilse sana LG G3'ü veya Note 3'ü öneririm.

S5 ile G3 Karşılaştırması: http://versus.com/tr/samsung-galaxy-s5-vs-lg-g3
S5 ile Note 3 Karşılaştırması: http://versus.com/tr/samsung-galaxy-s5-vs-samsung-galaxy-note-3

http://versus.com/tr buradan istediğini karşılaştırabilirsin.

Neredeyse ilk çıktığından beri Note 3 kullanıyorum şuana kadar hiç soyulmadı. S5 ve Note 3'ün arkası deri kaplama olduğu için öyle kolay çizilmiyorda. Arkadaşımda iPhone 4S vardı ve 30 cm'den düşürmüştü arka kapak tamamen parçalanmıştı. Dayanıksız yaptıklarını düşünüyorum.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arayuz cok agir touchwizde ondan oturu yavaslama olayi dile getiriliyor. Sizin yerinizde olsam M8 Z2 yada G3e yonelirdim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arayuz cok agir touchwizde ondan oturu yavaslama olayi dile getiriliyor. Sizin yerinizde olsam M8 Z2 yada G3e yonelirdim
yeni tauchviz o kadar kasmıyor kardeşim şuan kullanıyorum yağ gibi akıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öncelikle merhaba

Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum kafamdaki ilk seçenek iPhone 5s ama şarj süresi olsun ekran boyutu olsun telefon içi özellikler olsun biraz daha fazla olduğu için S5 de kafamı kurcalıyor aldığım zaman uzun süre kullanırım diye düşünüyorum soyulma sorunu var mı S5 de ve uzun süre kullanımda yavaşlama takılma oluyor mu yardım ederseniz sevinirim.

s5 in kenarları soyulur kardeşim kılıfla falan düzgün kullanılırsa atmaz tabi android alırsanız daha özgür olursunuz iphonedan ekran daha büyük androidli telefonların, samsung garantisi daha iyi yakın illerde servisler bulunabiliyor bir sıkıntı çıkarsa eğer.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rootla ve TouchWiz'i sil. Google Play'i aç istediğin launcher'ı yükle. Dilediğince kişiselleştir. :thumbup:

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yorumlar için biraz daha düşünsem iyi olacak gibi :)

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 biraz fazla büyük cebimde unutup otursam kırarım ben onu :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 3 tavsiye etmiyorum aşırı ısınma sorunu şarj süresi kısa uzun sürede şarj oluyor, cepte taşımak zor ( bu kişiye göre değişir) malzeme kalitesi olarak herzaman ki samsung plastiğin verdiği bir sağlamsızlık hissi var 1 ay kadar kullandım dayanamadım bunlara eski telefonuma geri döndüm, note 3 tavsiye etmem.

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note3 düşünmüyorum zaten düşündüğüm telefonlar iphone 5s veya samsung s5 ikisinin arasında beni bırakan samsungun ekranı kapasite rahatlığı telefon için özelliklerin fazla olması şarj süresi uzun süredir de iphone kullanıcısıyım değiştirirsem alışabilirmiyim onuda merak ediyorum aldığım zaman uzun süre kullanacağım için iphone tavsiye ediyorlar genelde bu yüzden ikisi arasında kaldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 5s kullanıyorum milim çizilme olmuyor. S5, Note 3 falan hikaye kardeşim. Samsung alıcaksın pişman olucaksın 2000 tl ye telefonu alıcaksın 1 ay sonra 1700'e düşücek değeri. Hemde en fazla 1-2 kez güncelleme alıcak. Parmak izi okuyucusu daha kaliteli iPhone'nun. S5'in 16 mp yada Note 3'ün 13 mp kamerası falan olduğunada aldanma iPhone'nun 8 mp ama S5'ten daha iyi fotoğraf çekiyor. Uygulama konusunda iPhone yine önce zira virüslü yada (aptallık testi, yalan söyleme makinası vs) saçma uygulamalar bulunmnuyor. Kesinlikle iPhone al plastiğe para verme :wink:

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uygulama konusunda iPhone yine önce zira virüslü yada (aptallık testi, yalan söyleme makinası vs) saçma uygulamalar bulunmnuyor. Kesinlikle iPhone al plastiğe para verme :wink:
Bence her zaman çeşit olması iyidir. Google Play'e uygulama, kitap vb. koymak gerçekten çok basit. Apple geliştiricisi olmak biraz daha masraflı. AppStore'daki çoğu iyi uygulama ücretli, eğer uygulamaya para vermeyi düşünmeyen bir ideolojiye sahipseniz hoşunuza gitmeyen şeyler olacaktır.