emin_444
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar S4 telefon kullanıyorum. Telefoncularda G2 ile takas ederler mi ? Üstüne +100Tl de koysam takas ederler mi?:huh:
G2 32 GB 700tl ye bulunuyor kutulu faturalı , S4 te aynı şekilde 600tl ye bulunabiliyor.Mümkün olduğunca elden takas etmeye çalışın.100TL üste verip rahatlıkla bulabilirsiniz.Hocam telefonumda hiç çizik,darbe vs yok. 1,5 yıl garantisi devam ediyor. Takas edeceğim telefonda da önerilerinizi dikkate alacağım. Üstüne 100-150 TL koyarım rahat. İnşallah takas ederler.Bide telefonumun orjinal kutusu,bataryası,şarj aleti,kulaklığı duruyor.
Teşekkürler hocam. Elden takas edeceğim zaten.G2 32 GB 700tl ye bulunuyor kutulu faturalı , S4 te aynı şekilde 600tl ye bulunabiliyor.Mümkün olduğunca elden takas etmeye çalışın.100TL üste verip rahatlıkla bulabilirsiniz.
Şarj cihazı konusunda bilgim yoktu beni bilgilendirdiğiniz için saolun hocam dediklerinizi dikkate alacağım :yes:Alirken de cihazı iyice test edin kulaklık cıkısı ses cıkısı kamerasi sarj soketi özellikle sarj cihazının orjinal olmasına dikkat edin cunki lg g2 nin sarj cihazı diğer telefonlardan fakli 1.8 A cıkıs verir diğer normal telefon sarj cihazlarında bu değer 1 amperdir sarj cihazının üzerinde yazar bu değer 1 A lik sarj cihazıyla sarj ederseniz cok gec sarj oluyor G2 kullandıgım için iyi biliyorum, ekranın yan kısımlarını da kontrol edin cunki Lg g2 de ekran cercevesi ince oldugu için eğer yere düşerse hemen belli eder kendini sonrada sıkıntı yapar telefonunuz temiz dediğiniz fiyatın üzerinde vermeyin eğer isterseler buyuk ihtimal isteyeceklerdir ama dikkat edin kolay gelsin![]()