Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Şimdi Bişey Diycem Yanlış Anlaşılmasın...
Ben Samsung Servisinin A**na koyıyım (bahçelievlerde bulunanın)
Adamlara Telefonu Verdim Aynı sorun yani siyah ekran ilk hafta verdim adamlara söyledik sorunu siyah ekran diye tamam dediler
6 gün sonra adamlar mesaj attı oldu diye gittim aldım baktım olmamıştı telefon yine siyah ekran
bu hafta gittim bu 2. hafta oldu yine 6 gün bekledim adamlar verdi yine aynı şey adamlar sadece telefonu resetleyip pilini değiştiriyor
Garanti Belgisini Kontrol Edip Telefonu Veren Kadının Dediği Şey Şu idi:
Telefonunuzda bir sorun çıkmış serviste baktıklarında ekran geliyormuş oldu...
Ya kardeşim değişim talebi istiyorum adamlar vermiyor 14 iş günü geçtikten sonra değişim olması zorunlu!
adamların tek yaptığı şey şu arkadaşlar bunun tuzağına düşmeyin bakın
Siyah ekran sorunu olunca telefonu kapatıp açtık diyelim
Sadece samsung galaxy s4 yazısı çıkıyorki bu salaklarda ona bakıyor bitek (en azından benimkinde bu yapılmış)
Ve salağa yatıyorlar geç zamana bırakıyorlar garantin bitsin para öde diye
iyiki garantimin 2 ay süresi var vermezlersede bu hafta şikayette bulunacağım merkezlerine
merkezinde bişey yapçağını sanmasamda bilemiyorum
zaten en son telefonda fırça attım adamlara
ARKADAŞLAR DÜŞTÜĞÜM TUZAĞA DÜŞMEYİN !
Telefonu ilk hafta sonunda yapmamışlarsa direk eğer bu telefonu bitirmesseniz şikayette bulunacağım deyin
gözleri korksunki yapsınlar hızlıca 3. hafta oldu bu benim şimdi işte en son yine olmadı dediğim gibi...
Neyse umarım yararlı olmştur konu 2014 konusu ancak bunlara yinede bakanlar bulunuyor bunu biliyorum
Ağzımı bozdurtacaklar en sonunda adamlar neyse siz dediklerime kulak verin arkadaşlar sadece...
İyi Akşamlar...