Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui ve şarj tamamen zıt kelimeler. Miui rom kullanıp da şarjın uzun gitmesi gibi bir duruma karşıyım. Zibilyon tane özelleştirme, görsel, tema var. Xiaomi account da sürekli senkronize çalışıyor ve şarjı emiyor. Siz cyanogenmod (CM) tabanlı Paranoidandroid, Resurrection Remix rom kullanın derim. Aosp veya Aokp sürümleri de olabilir. Telefondayım bu kadar yardımcı olabilirim.
S4 kullanıcısıyım malum exynos olunca stabil romlar çıkmıyor. Miui 7 tavsiye etmiyorum görsellik olarak iyi ama kasıyor. Kendi yazılımı iyidir veya CyanogenMod 12.1 official kullanabilirsin
Bende de s4 i9500 var. Telin dili olsada anlatsa size.... belki 50 tane rom yükledim. Şu anda rusyanın stock romunu kullanıyorum. Custom romlardan şarj ve hızı en iyi olan tesla romdu. (5.1.1 ) . Kamerada ara sıra sıkıntı çıkıyordu. Romlar iyi ama illaki hataları oluyo ufak da olsa. Bence sammobilden rusya romu indirip odin ile yükleyin.