S4 Mini Siyah Ekran Sorunu?

kaptanakin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni s4 mini aldım telefondan memmunum ama bazen 1 saat yada 3 saat durduğunda dokunmadığım zaman tele tuş kilitini açtığımda siyah ekran geliyor siyah ekranın ara yüzünde ise saat tarih yazıyor gelen mesaj olursa gösteriyor ama göremiyorm yada birisi aradığında konuşabiliyorum ama menuye giremiyorum kesinlikle siyah ekran gitmiyor kapatma tuşuna uzun süre bastığımda ve açtığımda düzeliyor bu bazen oluyor yada hiç beklemediğim anda karşıma çıkıyor çıktığı zaman teli kapatıp açmam gerekiyor lütfen yardım edermisiniz sorun nedir

thepope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hafıza kartı falan varsa çıkar ve telefonu fabrika ayarlarına al usb belleği sil yani sıfırla telefonu ve hafıza kartını takmadan kullanmaya devam et eğer tekrar yapıyorsa servise gönder donanımla ilgili olabilir.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Virüs'de olabilir

kaptanakin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teli yeni elime aldığım gün 2 gün sonra böyle oldu ve fabrika ayarlarına aldım dediğiniz gibi daha önceden ama 3 gün sonra tekrar çıktı günde 1 kez yada hiç çıkmıyor ama hiç beklemediğim anda çıkıyor dediğiniz gibi hafıza kartsız deneyim olmadı yine çıkarsa virus programı yükleyim tele halen çıkarsa servise göndermek en mantıklısı teşekkürler arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 mınıı var bende yenı aldım uygulama ındırırken usb belleqe veya sd karta yuklenemedı dıyo bunu ndn yapıyo bılgısı olan ulasablırmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba samsung galaxy s4 mini aldım 2 ay önce telefon dün elimden yere düştü ve kapandı telefon açılıyo fakat ekran gelmiyo ses var görüntü yok garantiye göndersem kabul edermi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba samsung galaxy s4 mini aldım 2 ay önce telefon dün elimden yere düştü ve kapandı telefon açılıyo fakat ekran gelmiyo ses var görüntü yok garantiye göndersem kabul edermi ?

Aynı sorun bendede var yere düşürdüm batarya filan çıktı taktım açtım açılış sesi geliyor görüntü yok lütfen yardım edin babam duyarsa ölürüm ben :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar-ekran modu-kolay moda alıp bi kaç saniye sonra tekrar standart moda alın işe yarayabilir.