S4 mini otg

hyphen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 mini 9190 cihazimda otg desteyi varmıdır diye merak ettim şu ana kaar deneme fırsatım olmadi ama araştırmalarima gore otg desteyi yokmuş ama costum kernel veya costum romlar destekliyormuş galiba sizden daha met bir bilgi ayrica nerden ve nasıl yapacağımı soylerseniz sevinirim simdiden tskkrler

hyphen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otg sandisk bellek aldım onuda okutabilmem icin neler yapmam gerekir

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
S4 Mini kullanıyorum böyle bir özellik yok , custom rom ile de çözülecek bir durum değil :D Yani donanımsal olarak destekli değil !!!

Reaksiyon puanı
16,128
neyini beğenmedin cevabın? otg için telefonun +5v vermesi gerek usbye bu donanımsal bir özellik romla olmaz galaxy young da otg desteği yok oda +5v vermiyor.

hyphen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O +5v verebilirim ama yapamazsin die birsey yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben ace 2 ile usb paneline güç verebiliyordum s4 mini daha iyi bir telefon bununla neden olmasın

Bu forumun kalitesi iyice dusmus https://youtu.be/EqxDdxY52-o

Bu forumun kalitesi iyice dusmus https://youtu.be/EqxDdxY52-o

Reaksiyon puanı
16,128
sen önce adam gibi youtube videosu eklemeyi öğren [ video ] video url [/video ] boşluksuz olacak.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
kernel ve root gerekiyor onun için. önce recovery mod yazıp sonrasında recovery mode ile root yapıcaksın ardından kerneli yazıp kullanabilirsin. şöylede bir link var

Reaksiyon puanı
16,128
s4 mini'ye otg eklemek iphone6'ya otg eklemekten daha mantıksız.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yahu çok esaretlisin arkadasım. boşver nedeni niçini. adam koymak istiyor işte. elimizden geleni yapıp saygı gösterelim. yargılamak bizim işimiz değil. samsung'ın ayıbıymış oda. donanımsal olarak cihazın içinde mevcut bu modül fakat adam yazılımsal olarak destek vermemiş. s4 miniyi s4'ten ayırmış işte. çok kurcalamamak lazım :biggrin:

Reaksiyon puanı
16,128
yahu çok esaretlisin arkadasım. boşver nedeni niçini. adam koymak istiyor işte. elimizden geleni yapıp saygı gösterelim. yargılamak bizim işimiz değil. samsung'ın ayıbıymış oda. donanımsal olarak cihazın içinde mevcut bu modül fakat adam yazılımsal olarak destek vermemiş. s4 miniyi s4'ten ayırmış işte. çok kurcalamamak lazım :biggrin:
+5v vermesini yazılımla engelliyor? 5v yoksa otg yoktur benim tespitim bu.gt-s5360 da 5v vermiyor bu takoza otg lüks olur...

hyphen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hallettim teşekkür ler zaten o video yu bulduktan sonra rahatti