S4 Mini Mart ayında tanıtılabilir :) Project J Mini Serrano

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) Bir kaç gün öncesine kadar hayal ediyordum, googla amcaya baş vurdum... S4 tahminler göre Projesi J kod adıyla yapılıyordu s4 mini ise Project J Mini Serrano mini ismiyle yapılıyormuş... Doğrusu olursa piyasaya çıkana kadar beklerim... 4inç olması iyi olur :D

Kaynak

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olayı "Höö? Nasıl ya???" şeklinde karşıladım. Arkadaşlar S4 çıkmadan minisi çıkar mı ya? Ne bileyim bana imkansız geliyor en azından. Amiral gemisinin tasarımını telefon piyasaya çıkmadan 1 ay öncesinden daha erken belli etmezler diye düşünüyorum. Bilenler konuyu aydınlatabilir mi?

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok bir şey yok mart ayına bekleyip görürüz çıkar mı çıkmaz mı :D

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olayı "Höö? Nasıl ya???" şeklinde karşıladım. Arkadaşlar S4 çıkmadan minisi çıkar mı ya? Ne bileyim bana imkansız geliyor en azından. Amiral gemisinin tasarımını telefon piyasaya çıkmadan 1 ay öncesinden daha erken belli etmezler diye düşünüyorum. Bilenler konuyu aydınlatabilir mi?

s4 ve s4 mini ikiside mart ayında tanıtılacağı söyleniyor yani çıkarsa büyük olasılıkla aynı anda çıkacak piyasaya ikinci bir ihtimalse ikiside nisanda tanıtılacak

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 ve s4 mini ikiside mart ayında tanıtılacağı söyleniyor yani çıkarsa büyük olasılıkla aynı anda çıkacak piyasaya ikinci bir ihtimalse ikiside nisanda tanıtılacak
Olursa öle olur değil mi? Telefonun daha kendisi çıkmadı ki minisi çıksın :)

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olursa öle olur değil mi? Telefonun daha kendisi çıkmadı ki minisi çıksın :)
Valla kaç gündür araştırıyorum tüm tahminler ikisinin aynı tanıtım ayında olacağı hususunda çünkü ikiside "Project J" ismi altında hatta üçü demek doğru olur birde bu telefonlarla uyumlu saat mi ne varmış

Shaun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mayista tanilacak diye duymustum. Kaynak arkadasim :)

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende mayista tanilacak diye duymustum. Kaynak arkadasim :)
İlk sıralar öyle deniliyordu lakin son bir aydır mart nisan mart nisan haberleri çıktığı için ehemmiyetini kaybettiğini düşündüm mayısın...