msxlabs
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kaynak
Olayı "Höö? Nasıl ya???" şeklinde karşıladım. Arkadaşlar S4 çıkmadan minisi çıkar mı ya? Ne bileyim bana imkansız geliyor en azından. Amiral gemisinin tasarımını telefon piyasaya çıkmadan 1 ay öncesinden daha erken belli etmezler diye düşünüyorum. Bilenler konuyu aydınlatabilir mi?
Olursa öle olur değil mi? Telefonun daha kendisi çıkmadı ki minisi çıksıns4 ve s4 mini ikiside mart ayında tanıtılacağı söyleniyor yani çıkarsa büyük olasılıkla aynı anda çıkacak piyasaya ikinci bir ihtimalse ikiside nisanda tanıtılacak
Valla kaç gündür araştırıyorum tüm tahminler ikisinin aynı tanıtım ayında olacağı hususunda çünkü ikiside "Project J" ismi altında hatta üçü demek doğru olur birde bu telefonlarla uyumlu saat mi ne varmışOlursa öle olur değil mi? Telefonun daha kendisi çıkmadı ki minisi çıksın![]()
İlk sıralar öyle deniliyordu lakin son bir aydır mart nisan mart nisan haberleri çıktığı için ehemmiyetini kaybettiğini düşündüm mayısın...Bende mayista tanilacak diye duymustum. Kaynak arkadasim![]()