S4 Mini Fazla Veri Kullanımı

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
S4 mini telefonumda oynadığım oyunlarda falan fazla net harcadığını veri kullanımından görüyordum ama oyunun çok net kullandığını sanıyordum. Geçen gün 8 ball pool yükledim 2 maçta 20 mb net yedi. Hemen sildim. Ardından arkadaşın S5 te de veri kullanımından aynı oyuna baktım onlarca maçta 2 mb yemiş.

Benim telefonda yediği 20 mb ın 3 mb ı arkaplandan onu da kısıtlamak yaramaz. Ne yapabilirim ?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
S4 mini telefonumda oynadığım oyunlarda falan fazla net harcadığını veri kullanımından görüyordum ama oyunun çok net kullandığını sanıyordum. Geçen gün 8 ball pool yükledim 2 maçta 20 mb net yedi. Hemen sildim. Ardından arkadaşın S5 te de veri kullanımından aynı oyuna baktım onlarca maçta 2 mb yemiş.

Benim telefonda yediği 20 mb ın 3 mb ı arkaplandan onu da kısıtlamak yaramaz. Ne yapabilirim ?

Belki arkadaşınla senin oynadığınız süre farklıdır yada oyun modları falan farklı olabilir ?

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun modundan olacağını falan sanmıyorum benim 2 maçım 7-8 dk sürdüyse o onlarca yapmş

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cihazın mobil veri ayarlarında tasaaruf sağlama gibi bir bölüm vardı yanlış hatırlamıyorsam

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar.

bu değişkendir süre arkada çalışan ve pil yiyen uygulamalar vs değişir veri kullanımından ne çok yiyor bir bak derim...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 note 4 e göre aynı uygulamalar la veri kullanımı bayağı arttı.