OBirGamer
Profesör
- Katılım
- 29 Ekim 2020
- Mesajlar
- 1,432
- Reaksiyon puanı
- 704
- Puanları
- 293
- Yaş
- 15
ben vr ile kullanmak için alacam ve annemlerle babamlarla konuşmak için alınır mı bu zamanda (lg g2 önermeyin 1 kere kullandım 1 ayda cort oldu)
Tabiki hayır.S4 mü kaldı?ben vr ile kullanmak için alacam ve annemlerle babamlarla konuşmak için alınır mı bu zamanda (lg g2 önermeyin 1 kere kullandın 1 ayda cort oldu)
İkinci el S7 yada S8 al geç.peki vr ile kullanmak için en fazla 1500 tl telefon önerirmisin?
Bütçe?ben vr ile kullanmak için alacam ve annemlerle babamlarla konuşmak için alınır mı bu zamanda (lg g2 önermeyin 1 kere kullandım 1 ayda cort oldu)
en fazla 1500
Alınabileceğini düşünüyorum.zaten çok bi kullanmıcam yukarıda dediğim gibi
Cıhazı sıfırlayıp google playdan güncellemeleri kapa. batarya al 40 50 lira civarı zaten. Uzun zaman kullanılır bu şekilde.zaten çok bi kullanmıcam yukarıda dediğim gibi
İnternette sıkkıntı çıkmıyor. Opera ile denedim gayet akıcı sonuç aldım.![]()
Xiaomi Redmi 8 (64 GB)
Xiaomi Redmi 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Xiaomi Mi 5 (32 GB)
Xiaomi Mi 5 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Galaxy S4 (16 GB)
Samsung Galaxy S4 GT-I9500 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
En iyisi redmi 8 ama bütçeyi artırmak zorunda kalırsınız. S4 alınmaz. Alsanız da hem internette geziniriken hem de uygulama kullanırken sorun yaşarsınız.
Yakında antika sayılacak bir telefon. Alınsa da seneye veya sonraki seneye ömrü dolar. Bunun üstüne vr için kullanılacak. Pek performanslı olur mu emin değilim.İnternette sıkkıntı çıkmıyor. Opera ile denedim gayet akıcı sonuç aldım.
Android 7 ile en az 2 sene daha gideri var. Performans olarak 2gb ramlı cihazlarla aşağı yukarı benzer.Yakında antika sayılacak bir telefon. Alınsa da seneye veya sonraki seneye ömrü dolar. Bunun üstüne ve için kullanılacak. Pek performanslı olur mu emin değilim.
VR için ne düşünüyorsunuz? (Yanlış anlamayın dalga geçmek amacı ile söylemiyorum)Android 7 ile en az 2 sene daha gideri var. Performans olarak 2gb ramlı cihazlarla aşağı yukarı benzer.
30 tl vr var ya ondan vr boxVR için ne düşünüyorsunuz? (Yanlış anlamayın dalga geçmek amacı ile söylemiyorum)
VR pek ilgili olduğum bir konu değil.VR için ne düşünüyorsunuz? (Yanlış anlamayın dalga geçmek amacı ile söylemiyorum)
2. el olmamalı diyorsunda sıfır s4 nereden bulacanredmi 5 intde yok 2. el olmamalı