S3ün hoparlorü kendi kendine açılıyor !!

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu gun biseye rastladım. Şimdi tus kilidini acmak icin kaydirma ekranina geldim. Kaydirdim ve tij sesi geldi. Sonra telefonu actım ve kuanirken kendi kendine bir kere daha tik sesi geldi. Sonra kulağımı telefonun arkasina koydum ve yine tus kilidi ekranina gelip kaydirdim. Ve gene tik sesi geldi sonra hoparlorden ssssssss diyesesler gelmeye basladı sonra gene kendi kendine tik dedi ve ses kesildi. Herneyse hoperler kendi ke dine aciliyor galiba sesler geliyor hoparlorden. Bu arada 1 hafta once arka kapagi prille sild ve holarlore cok az kacti ve hen sildim orayi onla alakasi olabilirmi ama 1 haftadir ilk defa oldu bu aksam

Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaşlar bu gun biseye rastladım. Şimdi tus kilidini acmak icin kaydirma ekranina geldim. Kaydirdim ve tij sesi geldi. Sonra telefonu actım ve kuanirken kendi kendine bir kere daha tik sesi geldi. Sonra kulağımı telefonun arkasina koydum ve yine tus kilidi ekranina gelip kaydirdim. Ve gene tik sesi geldi sonra hoparlorden ssssssss diyesesler gelmeye basladı sonra gene kendi kendine tik dedi ve ses kesildi. Herneyse hoperler kendi ke dine aciliyor galiba sesler geliyor hoparlorden. Bu arada 1 hafta once arka kapagi prille sild ve holarlore cok az kacti ve hen sildim orayi onla alakasi olabilirmi ama 1 haftadir ilk defa oldu bu aksam

yahu [MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION], ara sıra takip ediyorum da, bu s3'ten sürekli şikayet ediyorsun, galiba bu sendeki s3 çin çakması olması lazım! :)

şaka bi yana da, aslında şikayetinin sebebini de yazmışsın. tabii ki ve doğal olarak mikrofonuna su kaçınca bahsettiğin parazit sesler gelecektir, bunu bilmek için allame olmaya gerek yok. sanırım bu garanti kapsamı dışında olan bişey. en iyisi gidip durumu aldığınız telefoncudan ne yapacağın konusunda sorup öğrenmen.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sorunlara gel. Telefon kendi kendinede uçuyor mu?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

şimdi başlıycam o telefonu sana satandan görmemişin telefonu olmuş prille temizlemiş ne diyim sana bilmem şimdi ama o telefonu sana satanın bi kulaklarını çınlatmak lazım

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Prille silmek nedir yaaa, çamaşır suyuna da yatırsaydın bari. Büyük ihtimalle ondandır. Kullanıcı hatası olduğu için garanti yalan olur.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw kardeşim yardımcı olmucaklar konuya gelmesin lütfen. bu arada sorun içine bişey kaçmasından kaynaklanmıyor bence. çünkü bu gün bir sürü müzik açtım hoperlörden gayet temiz ve güzel ses çıkıyor. benim sorunum hoperlör kendi kendine açılıp kapanıyor. mesela şimdi evinizde büyük hoperlörler varsa bilirsiniz onu son sese açtığınızda ve şarkı açmadığınızda dızzzz diye sesler çıkartır. telefonun tuş kilidini açtığımda hoperlör kendi kendine açılıyor. ondan sonra dızz ses çıkarıyor ve 1-2 saniye sonra kapanıyor. sonra geri tuşuna bastığımda gene açılıyor. çok değişik bişey. bu arada telefonu prille silmemin sebebi yeni bir arka kap aldım beyaz sonra yemek yedim ve elime salça gelmiş. telefona elleyincede salça oraya bulaştı ve sildim sildim çıkmadı. bende prille çıkarttım.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Prille silinir mi yaa? bari kapağı çıkarıpta silseydin kurutsaydın ondan sonra taksaydın valla ben öyle bişi yapsam telefona yazık ettim diye çok üzülürdüm bu konularda biraz pimpirikliyimde

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamamda prille felan alakası yok sorun başka. sorun şuki arka hoperlör telefon kullanımı sırasında kendi kendine açılıp kapanıyor. sadece müzik açınca açılması lazım işte?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
prille sildin diye işte bak yalnış yapmışşın. Cifle çitileseydin çizilirdi ama içine kaçmazdı tövbe yarabbim. Rootla telefonu o zaman ondan değilse hayır ne gibi bir yardım bekliosun onu ben anlamadım şimdi prildense yapcak bişey yok servise verceksin prilden değil diosun o zaman formatla bakalım duzelir belki.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben elektronik bölümü haberleşme dalı 'nda okuyorum ve bu işlerden az buz anlarım fakat sıvı ile temasta böyle bişeyin olmasının münmünatı yok. bunun nasıl olduğuna dair bir fikrimde yok. sıvı ile temasta ya bozulur yada seste cızırtı falan olur. kendi kendine açılıp kapanması donanımsal veya yazılımsal bir sorun. donanımsal olma ihtimali çok daha yüksek ama.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende elektronik haberleşme mezunuyum ve senin hiç bir şeyden anladığın yok. Bu bu kadar basit. Amacın sadece sorun çıkartmak üstelikte saçma sapanlar sorunlarla milleti meşgul etmek başka hiç bir şey değil.

Telefonunuda al git artık.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yaw kardeşim yardımcı olmucaklar konuya gelmesin lütfen. bu arada sorun içine bişey kaçmasından kaynaklanmıyor bence. çünkü bu gün bir sürü müzik açtım hoperlörden gayet temiz ve güzel ses çıkıyor. benim sorunum hoperlör kendi kendine açılıp kapanıyor. mesela şimdi evinizde büyük hoperlörler varsa bilirsiniz onu son sese açtığınızda ve şarkı açmadığınızda dızzzz diye sesler çıkartır. telefonun tuş kilidini açtığımda hoperlör kendi kendine açılıyor. ondan sonra dızz ses çıkarıyor ve 1-2 saniye sonra kapanıyor. sonra geri tuşuna bastığımda gene açılıyor. çok değişik bişey. bu arada telefonu prille silmemin sebebi yeni bir arka kap aldım beyaz sonra yemek yedim ve elime salça gelmiş. telefona elleyincede salça oraya bulaştı ve sildim sildim çıkmadı. bende prille çıkarttım.

şimdi açtırma benim ağzımı kaç tane sorun yazdın suraya kaç tane sorunun neden kaynaklandığını yazdın kardeşim senin yaptığın ve dediğin şeyleri 60 yaşındaki teyzey versen yapmaz telefona(buradaki yaşlı teyze benzetmesi teknoloji takip etmediği içindir yanlış anlaşılmasın :))senin sorunların başka kimsede yok senin telefonunun çakma s3 çin malı haberin olsun yani bu kadar sorun bi s3e bırak teknoloji devi samsunga yakışmaz ben ce sen sat bak hala aynı fikirdeyim git iphone al onlarda hiç bi sorun yokmuş yeter ki git bu forumdan ya da s3 şöyle yada böyle yazma yeter bıktık artık senden ya ayrıca sen teknoloji falan okumuyosun 14 yaşındaki bi çocuksun sadece ama kesinlikle teknoloji okumuyosun

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi açtırma benim ağzımı kaç tane sorun yazdın suraya kaç tane sorunun neden kaynaklandığını yazdın kardeşim senin yaptığın ve dediğin şeyleri 60 yaşındaki teyzey versen yapmaz telefona(buradaki yaşlı teyze benzetmesi teknoloji takip etmediği içindir yanlış anlaşılmasın :))senin sorunların başka kimsede yok senin telefonunun çakma s3 çin malı haberin olsun yani bu kadar sorun bi s3e bırak teknoloji devi samsunga yakışmaz ben ce sen sat bak hala aynı fikirdeyim git iphone al onlarda hiç bi sorun yokmuş yeter ki git bu forumdan ya da s3 şöyle yada böyle yazma yeter bıktık artık senden ya ayrıca sen teknoloji falan okumuyosun 14 yaşındaki bi çocuksun sadece ama kesinlikle teknoloji okumuyosun
inanmassan inanma senimi inandırıcam? ayrıca konuyu çözdüm prille falan alakası yokmuş. sizi herşeyi bildiğini sanan , fakat hiçbirşey bilmeyenler...

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
inanmassan inanma senimi inandırıcam? ayrıca konuyu çözdüm prille falan alakası yokmuş. sizi herşeyi bildiğini sanan , fakat hiçbirşey bilmeyenler...

Bizi de aydınlatır mısın o engin bilgilerin ile, nasıl çözdün ?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi kere arka hoperlörden kaynaklanmıyormuş sorun. çünkü kulaklığı takıncada aynısı oluyor ve samsung müşteri hizmetlerini aradım , bu sorun tüm s3 lerde var dediler.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
vay be :D Bütün s3 lerde varmıs ve sen bunu musteri hizmetlierinden ögreniyorsun :D adamlarda sana söylüo bizim cihazlar arızalı diye :D kuzenime aldım ben faturalı hatım la turkcellden hiç öyle bir sorun görmedim iphone fanı oldugum halde :D düşün artık

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

yalanın daniskası
varan1 hiç bir marka kendi yaptığı ürüne hepsinde bu sorun var demez
varan2 bu bütün s3lerde yok seni yemişler
biz herşeyi bilenleriz evet ama sen her şeyi biliyorsan ben bilmem çünkü seninle aynı kefeye konmak istemem seninle

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fazla konuşma bence inanmıyosan inanmma kardeşim konuyada gelme bi daha

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Belki de sen çok hassas yaklaşıyorsundur. Mesela ölü piksele adam dikkat etse çok gozune batar ama umursamasa belki dikkatini bile çekmez. Bunun dışında tuş kilidini açmak için hoparlor devresine akım gitmeli değil mi? ve akım sesten sonra kesilmeli. Belki yazılımsal gecikme oluşuyordur. farklı bir rom yükleyip denemeyi düşünüyor musun? hatta yüklü olan bir uygulama bile sebep olabilir. Evet uzman değilim ama fikrim bu.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

burada abuk sabuk yalanlar atıp konuşursan gelirim eğerki ne zaman ki doğruyu söylersin yani bizi sende s3 olduğuna ve orjinal samsung ürünü olduğunu inandırırsın o zaman ben bu konuya gelmem ama herkesi kendin gibi sanma biz öyle bütün s3lerde var sorununu senin gibi yemeyiz haberin olsun ben sen deilim