S3'teki 1 gb ram

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bahsedilen takılmaların RAM yetmezliğinden kaynaklanığını kim söyledi? Ak sakallı dede mi?

Oyun oynayacaksan çok az dedi ya...:D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bahsedilen takılmaların RAM yetmezliğinden kaynaklanığını kim söyledi? Ak sakallı dede mi?

Birazcık HTC fanlığın olsada çok yerinde yorumlar yapıyorsun dostum çok iyi ya .d Yorumlarını dikkatle okuyorum her zaman :D

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arkadaşım ben takılmaların ram azlığından dolayı olduğunu söylemedim zamanla takılmalar olur dedim.düzgün oku düzgün anla düzgün yorum yaz

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
oyunların microsd kartta mı kurulu olması yoksa dahili bellekte mi kurulu olması takılma yapar?
microsd'ler o seviyeye geldi mi?

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0

yorumların için çok teşekkür ederim ama az önce note 2 nin inceleme videosunu izledim, tolga cem "5.5 inç ne kadar alınabilir gözüküyor bilmiyorum fakat 4.8 inçlik Galaxy S3'e çok büyük demeyenler, Galaxy Note 2'ye bence yönelmeliler. ÇünküGalaxy S3'ün 1 GB RAM'i 1 - 2 ay sonra uygulamalarla beraber şişmeye, telefonu yavaşlatmaya yetiyor. O yüzden Galaxy Note 2 daha iyi bir seçim olacak gibi gözüküyor." diyor. iyice kararsız kaldım ya :S

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yorumların için çok teşekkür ederim ama az önce note 2 nin inceleme videosunu izledim, tolga cem "5.5 inç ne kadar alınabilir gözüküyor bilmiyorum fakat 4.8 inçlikGalaxy S3'e çok büyük demeyenler, Galaxy Note 2'ye bence yönelmeliler. ÇünküGalaxy S3'ün 1 GB RAM'i 1 - 2 ay sonra uygulamalarla beraber şişmeye, telefonu yavaşlatmaya yetiyor. O yüzden Galaxy Note 2 daha iyi bir seçim olacak gibi gözüküyor." diyor. iyice kararsız kaldım ya :S

Sen 3310 la devam kardeş.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen 3310 la devam kardeş.

ya kardeş öyle diyorsun da, çok para sonuçta iyice düşünüp tartmak gerek. o yüzden kararsız kalıyorum ne yapayım. tolga cem diyor bi de bunu. sen s3 kullanıyor musun ?

celllat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen de konusuyor bilmeyen de dayanamadım artık
htc sense = ram = pil
denklem bu kadar basit...
bir zamanlar bende htc kullandım ama ram den tasarruf icin hep farklı arayuzler kullanmak zorunda kaldım sense guzel ama ram ve dolayısıyla pil dusmanıdır.
forever s333333333333333333333333

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Birazcık HTC fanlığın olsada çok yerinde yorumlar yapıyorsun dostum çok iyi ya .d Yorumlarını dikkatle okuyorum her zaman :D

Valla bana uyduğu için HTC sevdiğim doğru evet. :)
Ama olmadığı bir özelliği var dediğim oldu mu? Sadece yanlış bilinen şeylerin doğrusunu söylemeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim güzel yorumun için. :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bana uyduğu için HTC sevdiğim doğru evet. :)
Ama olmadığı bir özelliği var dediğim oldu mu? Sadece yanlış bilinen şeylerin doğrusunu söylemeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim güzel yorumun için. :)

Rica ederim her zaman doğruyu konuştuğunuz için ilgimi çekiyor zaten yorumlarınız :D

ya kardeş öyle diyorsun da, çok para sonuçta iyice düşünüp tartmak gerek. o yüzden kararsız kalıyorum ne yapayım. tolga cem diyor bi de bunu. sen s3 kullanıyor musun ?

Var bende S3 yeni geldi kardeşimyurtdışından tamam senide anlıyorum para vericen ama bu kadar takma ona bak buna bak derken telefon alamazsın.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
BU yazılanlar yazılımla ilgili problemler, RAM'in yetmediği anlamına gelmiyor.
RAM'in 600 altına düşmemesi 800'de olması, gayet yeterli RAM olduğu anlamına gelir.

1 GB RAM'in bir telefona yetip yetmeyeceğini tartışır olmuşuz. Gözümüze dizimize dursun.

Öven taraftan da yeren taraftan da çok boş laflar gelmiş valla kusura bakmayın ağır bir laf ettim de.
S3'ün güncel durumda yaşadığı sıkıntıların bir çoğu JellyBean kaynaklı sıkıntılar. Samsung aceleden yayınlayacağım diye bitmemiş bir şekilde yayınladı, oldukça problem yaşayan çok.
RAM'in ne olduğunu bilmemek lazım sanırım 600'ün altına düşmüyor yetmez gibi yorumlar yapmak için. Ben ne zaman baksam Task Manager'a hep 700 üzerinde geziyor, Sense olduğu için. Ne olacaktı ya, 700-750'lerde gezen telefona tarla geniş olsun diye 2GB RAM mi koyacaklardı? PC değil bu aletler.

Takılma böyle gereksiz şeylere güzel kardeşim. S3 benim satın almayacağım bir telefon, ama buna sebep olan şeyler arasında son sırada bile değil RAM konusu. S3'ün RAM sıkıntısı gibi bir sorunu yok. İçin rahat olsun.

Ben ram yetmiyor demeyim ama telefon çok yavaş oluyor kimi zaman rehberin 10sn geç açılması ne demektir hiç bir uygulama açık değilken bile kasabiliyor telefon menü tuşuna basıldığında uygulamayı arka plana alması uzun sürmüyor ama tekrar uygulamaya dönmesi acayip uzun sürüyor uzun süredir kullanıyorum telefonu
yazılım sorunu olma ihtimali büyük ama kim ne derse desin telefon kasıyor internete girerken hızlı olsada video açtığında yada hareketli bir site ise tarayıcı kapanıyor
kısaca telefonda hız sorunu var bu böyle ama yinede telefondan memnunum gayet kullanışlı bir telefon

peki şu an telefonu aldığına pişman mısın? servise götürdün mü bu yüzden

telefonu aldığıma pişman değilim servislik bir durum da yok yavaş çalışıyor ve format gerektiyor formatlansa da çoğu hız problemi devam edecek ama bu telefon kötü kullanılmaz demek değil diğer özelliklerini seviyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yazılımsal problem olduğunu gösteriyor işte.
Tahmin edeyim, 4.1.1 değil mi, JellyBean kurulu telefonda?

gungorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Al bi iPhone keyfine bak ölüsü yeter

Sent from my iPhone using Forum Runner

S

SDN Okuru

SDN Okuru
'thekillingroad' acaba samsung bu hatayı hangi güncelleme ile düzeltti şimdiden teşekkürler