S3 te pc le usb baglantısı ıle ınternete gırılme.........!!!!!!!!

xxtuncay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 te pc le usb baglantısı ıle ınternete gırıle bılır mı ? arkadaslar bıkac yerde gordum hatta usb yı pc ye bagladıgınızda ınternete baglan secenegı yazan vardı ama ben taktıgımda bısı olmuyor :D bı bılgısı olan arkadasıma sımdıden tesekkurler

Reaksiyon puanı
2,148
Telefonu bilgisayara bağla, ayarlarda kablosuz ve ağ altında Diğer ayarları tıkla, Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanına gir USB bağlanıyor kutucuğunu işaretle. Bu kadar.

xxtuncay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynn yaptım ama yınede baglantı yok olarak gosterıyo telefonda

Reaksiyon puanı
2,148
Samsung driverları kurulu mu bilgisayarda? Kies kurmuş muydun?

xxtuncay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kiess yüklüü ama drıverlarıı yuklu degill

Reaksiyon puanı
2,148
Benim sistem windows 7 yani. XP de olmayacak diye birşey yok dene bakalım belki olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki tam tersi nasıl oluyo yanı s3 den pc deki vınn internetine bağlanmak istyorm

ZombieTrackeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Studio Vardı . Onda Kendisi Otomatik Ağ Bağlantısı Kuruyordu . Ama S3 ' te Çalışırmı Bilmem .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu bilgisayara bağla, ayarlarda kablosuz ve ağ altında Diğer ayarları tıkla, Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanına gir USB bağlanıyor kutucuğunu işaretle. Bu şeklde yapıyrm ama gene nete giremiyrum telefnmdan napacagım

tekno1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bilgisayara bağla, ayarlarda kablosuz ve ağ altında Diğer ayarları tıkla, Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanına gir USB bağlanıyor kutucuğunu işaretle. Bu şeklde yapıyrm ama gene nete giremiyrum telefnmdan napacagım

Ben denemek için yapmıştım. Pcde ethernet kablosu takılıydı. Ag bağlantılarindan devre dışı bıraktım. Sonra telefonu pc ye bagladm ve usb baglaniyoru isaretledim oldu.