S3 Satmaya değer mi ?

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg nexus 4 16gb modeli buldum 1600 liraya sizce s3 ü mü satıp almalı mıyım değer mi bu telefon için

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok hızlı tüketiyoruz artık tüketim çılgınlığı her geçen gün yükseliyor biraz düşünelim şimdi S3 sahibisiniz ve google play store da bu telefon $349 iken siz bu telefona 1600 tl'nin verilip verilmeyeceğini düşünüyorsunuz bence verilmez

Google store'a erişimin açık olduğu ülkeler bu telefona çok daha ucuz bir fiyata sahip olurken sen neden 1600 tl veresin ki 1000 tl olur 1200 olur çok ticari amaç güdülmez ise en fazla bu fiyatlardan da Türkiye ye giriş yapması gerekiyor ayrıca s3 sahibisiniz ne ara telefondan sıkıldınız ya da nexus 4 den artıları ne kadar fazla ki almaya değer mi bence değmez tanıtımlarından ve gündem de oluşundan biraz fazla etkilenmiş gibisiniz, bu yıl alırsan 6 ay sonra nexus 4 yerine yeni telefon alma isteği oluşacak bu hızla :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Durma hemen sat elinde kalır sonra telefon telefon değil ekmek tahtası mübarek :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bide böle tipler var Adamda iphone 5 var iphone 6 çıksa elindekini satıp direk onu alacak.Bunlara para havadan yagıyor herhalde:D

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar bende cidden teknoloji hastalığı var onu satıp onu alıyorum takaslıyorum falan sadece teknoloji değil gitarda da böyleyim ben 1 senede 5 amfi 4 gitar değiştirdim cidden bi hastalık var bende :D

bu arada para havadan yağmıyo iddaa dan yağıyo :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[SDNTV2][/SDNTV2]
ya arkadaşlar bende cidden teknoloji hastalığı var onu satıp onu alıyorum takaslıyorum falan sadece teknoloji değil gitarda da böyleyim ben 1 senede 5 amfi 4 gitar değiştirdim cidden bi hastalık var bende :D

bu arada para havadan yağmıyo iddaa dan yağıyo :D
Dert etme, üretici firmaların senin gibilere ihtiyacı var. E parada iddadan geliyormuş. :D