S3 mini rootlarken elektirik gitti yardım...

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler s3 miniye root yaparken, elektirik gitti. Şimdi cihaz açılıyor fakat modelden sonra gelen samsung yazısından sonra defalarca samsung yazısı yineleniyor... Wipe yaptım sorun çözülmedi, başka ne yapabilirm?

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Odin ile stock romu tekrar yükleyin düzelecektir

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ses açma + power + menü tuşu kombinasyonuyla sıfırlama menüsüne gir ayarlarını sıfırla

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşın dediği gibi wipe ların hepsini yaptın mı? yaptıktan sonra tekrar orjinal romu yüklemeyi dene,bende S3 te aynı sorunu yaşadım 4.seferde açılmıştı nasıl oldu anlamadım ama

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ses açma + power + menü tuşu kombinasyonuyla sıfırlama menüsüne gir ayarlarını sıfırla
Sıfılama menüsünden kastın wipe yapmak ise yaptım olmadı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

en az on kere denedim wipeyi olmadı hatta odin ile wipe bile kurdum o bile kurtarmadı nasıl iş anlamadım arkadaş ya

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlığı okuduğumda içimden derin bi ''Hass...'' çektim,sende ne bahtsız adammışsın be kardeşim.Neyse geçmiş olsun artık benim pek bilgim yok ama en kısa zamanda çözülür inşallah..

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yok wipe ları yaptıktan sonra stock rom kur ve bu işlemleri tekrarla ben öyle yapmıştım bunu kastetmiştim bu arada umarım şarjın yeterlidir

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok wipe ları yaptıktan sonra stock rom kur ve bu işlemleri tekrarla ben öyle yapmıştım bunu kastetmiştim bu arada umarım şarjın yeterlidir
şu an yüzde onsekiz şarj var ancak prize takınca doluyor artık yarın deneyeceğim her şeyi lütfen aklınıza geldikçe yazın çünkü 3 saattir uğraşıyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de olmuştu baya önce aynı sorun. odin 3.07 le orjinal rom kurdum düzelmişti. hatta yotubude anlatımı vardı. bulursam atarım buraya. tam hatırlamıyorumda.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almanya romunu yükledim düzeldi. Çok teşekkür ederim arkadaşlar... Çok yardımcı oldunuz.