S3 Mini Rom Yükleme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fleur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fleur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

8190 modeli mevcut telefonu açtığımda samsung logosunda kalıyor devam etmiyor. Normal açma, ses kısma+home+açma ile deneyince zaman zaman açılıyor. Telefon açıldığında hiçbir işlem yapmazsam kapanmıyor ancak menüye girdiğimde yada geliştirici seçeneklerini aktif etmek istediğimde durup dururken reset atıyor ve yine açılmayabiliyor.
Geliştirici seçeneklerini aktif edemiyorum, haliyle usb ayıklamayı da aktif edemiyorum. Ses kısma + home + açma yaptığımda android color diye bir yer geliyor. Odin yalnızca ses açma + açma ile bastığımda (factory modeda) pc tarafından tanınıyor romu böylece yüklemeye kalktığımda da herhangi bir etkisi olmuyor elbette.
Reset sonralarında da genelde defalarca denemeden telefonu açamıyorum açsam da işlem yapamıyorum. Ayarlardan ve factory resetten 1-2 kez resetledim fakat nafile. Çözüm olarak önerilerinizi rica ediyorum.

Not: Telefonun orjinal yada ne olduğu hakkında bilgim yok. Orjinal diye bir bandrol var yalnızca.

Teşekkürler.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yanlış rom yüklenmiş olabilir. Cihazın model numrasına dikkatle bakın;)

fleur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GT-I8190 genpa bandrollü telefon indirdiğim romlarda öyle önceki yüklü olanı bilemiyorum. Usb ayıklama modunu da açamıyorum reset atması nedeni ile..
Nasıl bir yol izleyebilirim?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
GT-I8190 genpa bandrollü telefon indirdiğim romlarda öyle önceki yüklü olanı bilemiyorum. Usb ayıklama modunu da açamıyorum reset atması nedeni ile..
Nasıl bir yol izleyebilirim?
Garanti dışı kaldığı için servise de veremezsin. Bir telefoncuya götür istersen. Buradan çözüm bulmak zor.

fleur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Post sayını artırmak için yorum yazmasan daha faydalı olur arkadaşım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Post sayını artırmak için yorum yazmasan daha faydalı olur arkadaşım
Ben öyle bir amaç asla gütmem. Ve senin benim hakkımda öyle ileri geri konuşma lüksün yok. Sana tavsiye veriyoruz burada!

fleur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüm öneriniz varsa yazın lütfen

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Arkadaşım rom kaynaklı sıkıntın var. Götür telefoncuya işte temizinden güncel rom atsın kurtul.Başka çaresi yok yani ne diyelim başka ne bekliyorsun?

fleur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu akıl edebilecek yetiye sahibim teşekkür ederim yine de. Ancak buraya çözüm sunabilecek birini aramaya geldim yönlendirmeye ihtiyacım olduğundan değil. Konuyu uzatmayın lütfen.