S3 mavi ekran sorunu

mehmet1090

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşik 20 gün önce internetten ithalatçi garantili s3 aldim. Bazen kilit açma tuşuna bastiğimda 1 saniye gibi kisa bir süreliğine masmavi bir ekran flaş yapip tekrar normal ekran geliyor ve sadece kilit açma tuşuna basildiğinda yapiyor. Neden olduğu konusunda fikri olan var mi acaba ?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaklaşik 20 gün önce internetten ithalatçi garantili s3 aldim. Bazen kilit açma tuşuna bastiğimda 1 saniye gibi kisa bir süreliğine masmavi bir ekran flaş yapip tekrar normal ekran geliyor ve sadece kilit açma tuşuna basildiğinda yapiyor. Neden olduğu konusunda fikri olan var mi acaba ?

İlk defa böyle bir sorun okuyorum. Formatlamayı denediniz mi? Denediyseniz ve hala devam ediyorsa sorun aldığınız firmaya geri iade edin

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet bende ilk defa duyuyorum dalga efekti yerine şekil çizimini yada yüz ile açmayı deneyiniz.Eger olmazsa Geliştirici Seçeneklerinden düzelebilecegini umuyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum aynı sorun bende var. k.v.k garantili aldım telefonu. ama o adar kafama takmıyorum ben bunu.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yazılmsan sorunlarınlar karşılaşıyorsanız muhakkak wipe yapmanızda fayda görüyorum ,

Not: bu işlem sonucunda yedekleriniz almayı unutmayınız..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok kısa sürdüğünden kullanıcıların çoğu farkedemiyor, genel problem bu maalesef..