S3 İçin Launcher önerisi olan?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Linos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, birde yeni bir launcher kurduğumda touchwiz'i nasıl iptal edebilirim?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kendi otomatik olur uygulamayı açtığında home tuşuna bastığında secenek olarak çıkar touch wiz ben şuan go launcher ex in s3 görünümünü kullanıyorum s2 imde ve sana da bu go launcher ex öneririm bir çok secenek var şeç bak

Reaksiyon puanı
10,315
ben de pure go launcher kullanıyorum, inanılmaz derecede hoş ve güzel, aynı zamanda hızlı bir arayüz sunuyor.
ayrıca beaitiful vigetla beraber kullanıyorum, harika bir ikili oluyor.
bu arada nova ve apex launcher'larda gayet güzel ve kullanışlı.
seç seç beğen, hangisini hoşuna giderse...

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kendi otomatik olur uygulamayı açtığında home tuşuna bastığında secenek olarak çıkar touch wiz ben şuan go launcher ex in s3 görünümünü kullanıyorum s2 imde ve sana da bu go launcher ex öneririm bir çok secenek var şeç bak

ben de pure go launcher kullanıyorum, inanılmaz derecede hoş ve güzel, aynı zamanda hızlı bir arayüz sunuyor.
ayrıca beaitiful vigetla beraber kullanıyorum, harika bir ikili oluyor.
bu arada nova ve apex launcher'larda gayet güzel ve kullanışlı.
seç seç beğen, hangisini hoşuna giderse...

TSF Shell Pro 3D kesinlikle üstüne tanımam arkadaşlar.

Değerli yorumlarınızla yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar, hepsini deneyeceğim. :)

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biz s3 ün görünümünü istiyoruz adamlar launcher indiriyor.Bu ne adalet dünya :) :)
Bird https://play.google.com/store/apps/...er.prime&feature=personalized-recommendations bu var.Ama küçük bir tavsiye apk olarakta indirebilirsin tabiki uygulamacıya destek vermek istemiyorsan :)

APK işlerine girmiyorum ya. :) Güvenemiyorum, birde destek olmak şart tabii.APK tarzı kurduğum tek uygulama Flash Player gerisi yalan, yorumun içinde ayrıca teşekkürler.Ücretsiz sürümünü deneyeceğim :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
APK işlerine girmiyorum ya. :) Güvenemiyorum, birde destek olmak şart tabii.APK tarzı kurduğum tek uygulama Flash Player gerisi yalan, yorumun içinde ayrıca teşekkürler.Ücretsiz sürümünü deneyeceğim :)
Rica ederim :) Aslında hepsi birbirinin birer kopyası sayılır :) Launcherler :)