S3 için framaroot

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonum için flamaroot yapmayı düşünüyorum ancak youtube'da flamaroot'u detaylı anlatan bir video bulamadım. Bunu anlatan video önerebilir misiniz acaba?

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Videoya gerek yok cok basit framaroot u kur ınstall superuser ya da ınstall superSU birini(bu sana kalmış) seç daha sonra sam frodo aragorn dan birini tıkla ilk tıkladığında root olursa diğerlerini tıklamana gerek yok telefonu kapat aç bu kadar

video : http://www.youtube.com/watch?v=HBdJmsho6kY

Reaksiyon puanı
2,148
Hoca sen root yapmadın mı daha. :)

Framaroot'u kur supersu seç aragorn seç bas gitsin ne kadar kolay olduğunu görünce neden beklemişim bu kadar diyeceksin. :)

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bu arada bu root bilgisayardan yapılıyordu diye biliyordum ben :) . Telefona bu programı yükleyip ordan mı yapacağım? :D

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Üstat ben rootu yaptım telefona ne kolaymış yaaaa:D boşuna beklemişim haklı çıktın:D Burdan da iatedigim zaman unroot yapıp rootu kaldırabilirim teşekkürler kadıköyRAP ve android3

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bu arada boot animations programından nasıl değiştiriyoruz biliyor musun?

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birde supersu pro varmış bana o gerekli mi

Reaksiyon puanı
2,148
Üstat ben rootu yaptım telefona ne kolaymış yaaaa:D boşuna beklemişim haklı çıktın:D Burdan da iatedigim zaman unroot yapıp rootu kaldırabilirim teşekkürler kadıköyRAP ve android3

Download sayacın arttı mı kontrol eder misin?

Pro gerekli değil.

Ben programdan değiştirmiyorum X-plore gibi bir dosya yöneticisinden direk bootanimation.zip dosyasını değiştirerek yapıyorum.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Download sayacın arttı mı kontrol eder misin?

Pro gerekli değil.

Ben programdan değiştirmiyorum X-plore gibi bir dosya yöneticisinden direk bootanimation.zip dosyasını değiştirerek yapıyorum.

Ne yaptığını bana burdan detaylı anlatman mümkün mü?