S3 için Flip Cover Hakkında!?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet spordan eve gelene kadar 8-10 tane turkcell vodofone... gezdim ve s3 için flip cover sordum Orginal Samsung Flip Coverlar 220 tl filan dediler bazı s****lar 35tllik üzerinde bisi yazmayan seye orjinal dediler herneyse sonunda vodofone'ye gittim , adam flip coverin çok sağlam olmadığını söyledi..Arka kapak için 40tl deri saklama kılıfı için 25 tl fiyat verdi bende 2 sini alacağıma söz verince Kapağı 40tl den al saklama deri kılıfını 10tlden vercem dedi:rolleyes: ikisinide 50 tlden almayı düşünüyorum sizce nasıl fikir??:blink:

dumbledor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
220 TL bıraz pahalı bı fıyat wermıs genelde alanlar 70 80 cıwarı dıyolardı korunması senın ıcın onemlıyse ıyı tabı :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
220 tl diyen adam seni ayakta istemiş yani
en pahalı 89tl normalde 70tl, dun gittigidiyordan 38.90 a buldum orjinal mi sorunu var mı dediğimde kaliteli çin orjinali dedi beğenmezsen geri yolla dedi

gerçi ilk mesaj tarihi biraz eskiymiş ama yeni farkettim silmek istemedim mesajı :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Optimum samsung mağazasından flip coverı 59TL ye aldım

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyimiş fakat ben hepsiburada dan almayı düsünüyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba bende 9 gün önce optimum avm samsung mağzasından 59tl ye flip cover aldım beyaz renk su an iade etmenin yollarını arıyorum telefonu düşmeye karşı korumaz daha cok on camı carpma çizilme vs durumlarına karşı korur arka kapak zaten değişebildiği için o kısım sorun değil sorun şu ki kılıfta on yuzey plastık uzeı kaplama kenarlar ilk gunden soyulmaya başladı sımdıde yan silikonlar kalkmaya kılıf çok şık her gören bu ne dıyor ama ömrü çok kısa yada benim aldığımda bi sorun vardı almayı düşünen arkadaşlar cep kullanımına uygun olmadığını bilin elde taşırsanız beyaz renk leke yapıyor tek şansınız var çanta kullanımı