S3 hakkında bazı sorularım var

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sual 1 rehberdeki arkadaşlara resim yukleyemiyorum artı simde rehberim hala telfona alamadım sual 2 arkadaşım s3den tv ye uzaktan resim atiyorlarmis o nasil oluyor sual3 flaş player neden markette yok yeni bi program indirmelimiyim yoksa kalsinmi böyle sual4 3g ekranda gözükmüyor ama e ve h ve h+ görünüyor bunlar ne demek veya 3g vardan benmi yapamadım ayarları simdiden teşekkürler

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şimdiden söyleyeyim s2 ye göre cevap yazıyorum
soru 1 kişiye gel düzenle de genel bi resim gibi bi şey var oradan artı var resmin üstünde oraya tıkla sim için seceneklere tıkla içe aktar dışa aktar de
soru 2 bilmiyorum ama all share castten olabilir
soru 3 flaş player jely bean olmayacağı için program 2-3 hafta önce marketten kaldırıldı

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ama apksını netten bulabılırsın Flash Player'in.

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim önce bilgisayarına KİES i kuracaksın. Sonra kies ten Sim kartındaki bütün kişileri telefona taşıycaksın sonra rehberden 'Görüntülenecek kişiler'i Telefon yapıcaksın.Sonra istediğin bütün kişilerin resmini veya herhangi istediğn herşeyini değiştirebilirsin.Resim atma olayı NFC olması lazım ama ben hiç kullanmadım.

Birazdan flashplayer i upload ederim sana şu an rom yüklüyorum

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence bir telefona o kadar para verilmemeli.
Benim tercihim 50 60 tllik bir telefon.Kaliteli bir mp3 player ve kulaklık.Bana bunlar yetiyor.

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için teşekkürler bi soru daha eklenmek istedim bu s3 şebeke ve vifi yi azmi çekiyor iş yerim baz istasyonunun yanında orda çok iyi ama 300 metre assada orda bi var bi yok 2diş anca görüyor