S3 geç şarj olma sorunu

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
mrb arkadaşlar s3 tlf um son 53 mb lık güncellemeden sonra geç şarj olmaya başladı.ve tlf çok yavaşladı bununla birlikte.şarjın % 100 olması için 10-15 saat bekliyorum.sorun kblodan mı yazılımdan mı yoksa şarj soketinden mi anlamadım.samsung u aradım servise gönderin diyorlar sanki ben bilmiyorum servise göndermeyi.
yardımcı olacak ark varsa çok sevinirim yada benimle aynı sorunu yaşayan ark lar varmı??

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet yazılımdan diyor ama.Bende de aynı sorun vardı.Yeni usb kablo ile eski haline döndü.Şimdi normal şarj oluyor. :)

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede aynı sorun vardı babamın maxiplus5 sarj aletıyle degıstırdım o benım sarj aletımı ben onun sarj aletını kullanıyorum sorun cozuldu

enterneoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usb kablonu değiştir olmassa yeni adaptör al bu sorun herkeste olabiliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Samsung Push Notifications" uygulamasını bulun ve güncellemeleri kaldır deyin.
S3 mini'de aynı sorun başıma gelmişti ve bu şekilde düzeldi ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ayni sorun bendede vardi. Sorun şarj aleti, usb kablosu, batarya falan hiçbiri değil en son servise yolladiğimda ne yaptilarsa düzeldi eN muhtemel sorun yazilim yani jell bean 4.1.1 veya 4.1.2 ise bu sorun oluyor. BİLİYORUM BU DURUM ÇOK SİNİR BOZUCU:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walla bende de aynı sorun var formatlayınca düzelir gibi oluyor ama sonra yine aynı
çok cansıkıcı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar başkaları usb yi eski nokyalardaki usb kablosunu takıp şarj edin demişler ben oyle yapıp deniyorum bakalım durum ne olacak belki çözüm olur....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar başkaları usb yi eski nokyalardaki usb kablosunu takıp şarj edin demişler ben oyle yapıp deniyorum bakalım şimdilik beş dk da % 8 şarj etti ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum. Önce yuvaya bağlandı yazısı aldım daha sonra telefon hiç şarj olmamaya başladı. bu şüphesiz yazılım sorunu. fabrika ayarlarına geri dönüp o sorunu çözdüm ama bu sefer de geç şarj olma sorunu ile karşılaştım. bi şekilde dolduktan sonra normal akışında şarj bitiyor ancak o kadar geç şarj oluyodu ki telefonu kullanamaz hale gelmiştim. kablo priz ne bulduysam değiştirdim ancak hiçbir fayda olmadı. pc de nasıl şarj ediyorsa prizde de aynı hızda şarj ediyordu. en sonunda elime bir adet kürdan aldım ve birazda üfürme gücü ekleyip telefonun soketine giriştim. zarar vermicek şekilde soketten topak topak toz çıkardım ve soketi biraz yerinden oynattım ve sorun çözüldü. eğer herşeyi deneyip sonuç alamadıysanız bide bunu deneyin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum. Önce yuvaya bağlandı yazısı aldım daha sonra telefon hiç şarj olmamaya başladı. bu şüphesiz yazılım sorunu. fabrika ayarlarına geri dönüp o sorunu çözdüm ama bu sefer de geç şarj olma sorunu ile karşılaştım. bi şekilde dolduktan sonra normal akışında şarj bitiyor ancak o kadar geç şarj oluyodu ki telefonu kullanamaz hale gelmiştim. kablo priz ne bulduysam değiştirdim ancak hiçbir fayda olmadı. pc de nasıl şarj ediyorsa prizde de aynı hızda şarj ediyordu. en sonunda elime bir adet kürdan aldım ve birazda üfürme gücü ekleyip telefonun soketine giriştim. zarar vermicek şekilde soketten topak topak toz çıkardım ve soketi biraz yerinden oynattım ve sorun çözüldü. eğer herşeyi deneyip sonuç alamadıysanız bide bunu deneyin...
aslında pasif forum takipcisi olarak kimseye cevap yazmam okur bilgi edinirim o kadar.... yanlız senin bu söylediklerini yaptıkdan sonra şarjım şahlandı adeta sabahtan beri dolmayan batarya 5 dk kada %9 oldu sağol kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadas haklı en kötü ihtimal zamanla toxitlenıyor kaplamasız bakır bendede yavas sarj sorunu var bazen takıom sabahada yüzde 50 oluyor bazen 2 saatte doluyo anlayamadım acaba gerı planda calısan uygulama fln mı var dıe butun uygulamaları kaldırım suanda nokia usb le bilgisayardan denıyorum olmadı prizlede deneyecem cok kafalı sarj aletını takdım bıldıgınız çin malı direk ekran kalıo dokunmatık calısmıo takar takmaz akımdan dolayı korumaya fın alıyo herhalde nokianın gücü adına bakalım durum ne olacak

A

alilli43n

SDN Okuru
yeni usb kablo alın çözülür diğer hiçbir şeyle uğraşmayın bozarsınız eğer o da olmazsa şarj soketi bozulmuştur değiştirin benimkide oyleydi şimdi düzelttim :)