S3 ' e root atma.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,Ben telefonumu 4.1.2 güncellemesinden 4.3 güncellemesine geçtim.Bu aşamada rom attım,kernel attım , modem attım.Fakat root u atınca CWM yi açınca you need a higher CF Root felan diyor.SuperSu ya girdiğimdede root yapmadığımı söylüyor.Ne yapmam gerekiyor ?

Reaksiyon puanı
2,148
Supersu uygulamasının marketten güncel sürümünü yüklemeyi bi dene.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şimdide yaptım güncelledim hep,fakat şu geliyor SU Kodlaması güncelleştirilmesi gerekli,devam edilsin mi diyor ve ben evet diyorum sonrada yükleme başarısız diyor.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
CF-Root yaptım.Herşey oldu SuperSU 'yu açtım oldu.Fakat ben CF-CWM 'yi nereden bulacağım ? Internette baktım da bulamadım

Reaksiyon puanı
2,148
Verdiğim dosyayla root oldu mu?
Cwm recovery'i odin ile mobile odin ile veya terminal emulatörü ile yükleyebilirsin.
Root işini hallettin mi?

Reaksiyon puanı
2,148
Önerim philz touch yüklemen.
Şu dosyayı odin ile yükleyebilirsin.
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.15.4-i9300.tar.md5

image272j.png

Reaksiyon puanı
10,315
la ali var ya, bizim buralarda komşum falan olsaydın başın dertten kurtulmazdı benim yüzümden. :D
yav her konuda çevremde bi dünya dolusu eş, dost, tanıdık var da, şu senin uzmanlığın konusunda seninle aynı bilgilere sahip bir tanıdık yok. vâ esefâ dediğim tek şeydir bu.
iki üç otobüs durağı mesafede bir telefoncu var bu işlerden anlayan, genelde ona gidiyorum.
o da her seferinde 20 tl'den başlayan tarife uyguluyor mübarek.

geçenlerde telefonuma bir clenear master indirmiştim. gereksiz olduğunu zannettiğim birçok şeyi silmeye kalktım.
derken bi baktım ki başta rehber olmak üzre birçok şey işlemez hale geldi.
iki üç kez fabrika ayarlarına gitsem de değişen hiçbir şey olmadı.
sonra bu adama gittim. yarım saat uğraştı ve telefonumu yeni alınmış haline getirdi.
20 lira bayıldık tabii.

hayatta her konuda çabuk öğrenen, anlayış kaabiliyeti iyi olan biri olmama rağmen bu sahada kendimi -belki çok fazla uğraşamamaktan, fazla vakit bulamamaktan mütevellit- fazla geliştiremedim.
belki biraz da cesaret eksikliği diyelim, çünkü nihayetinde bunca para ödediğin bir cihazın bric olma korkusu var.

bir daha tayin isteyecek olsaydım, kadıköye tayinimi isterdim, o zaman başına tam bela olurdum işte! :D

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] düşüncelerin için teşekkür ederim, lakin uzmanlık ayrı bir şey ben o kadar bilgili değilim. :)
Bu arada Kadıköy'le bir bağım yok, Sakarya'lıyım Yüksekova'da çalışıyorum Kadıköy'e boşuna gitme :D

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH| düşüncelerin için teşekkür ederim, lakin uzmanlık ayrı bir şey ben o kadar bilgili değilim. :)
Bu arada Kadıköy'le bir bağım yok, Sakarya'lıyım Yüksekova'da çalışıyorum Kadıköy'e boşuna gitme :D

uzmanlığın konusunda sana bile laf ettirmem ben "Ali"ye! :D
yalnız şu yüksekova ile kadıköy arasındaki mesafeyi sıfıra indirme konusunda çok fena açığa düştük, gülme krizlerine yakalandım valla! :D

ha bu arada, sakaryayı anladık da, yüksekova derken şu Hakkari yüksekovayı mı kasdettiydin yani?

Reaksiyon puanı
2,148
uzmanlığın konusunda sana bile laf ettirmem ben "Ali"ye! :D
yalnız şu yüksekova ile kadıköy arasındaki mesafeyi sıfıra indirme konusunda çok fena açığa düştük, gülme krizlerine yakalandım valla! :D

ha bu arada, sakaryayı anladık da, yüksekova derken şu Hakkari yüksekovayı mı kasdettiydin yani?

Evet abi devlet beni oraya attı. :D Öğretmenlik yapıyorum malum, beklerim bi çayımı iç. :D

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vay be ne konuşmalar geçmiş hemen :)) Neyse ali abi ben konuya geçeyim rootu yaptım oldu SuperSu felan oldu.CWM ye girdim 1.1 yada daha üstü bir versiyon istiyor.Onu sormuştum sadece.Peki bu verdiğin linktteki dosya ne işe yarıyor ?

Reaksiyon puanı
2,148
Cwm recovery o custom rom falan yüklemeye yarıyor, kullanmayacaksan gerek yok.