Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denize düştüğü anda hemen bataryayı çıkartıp cihazı prinç dolu bir kavanoza koysaydın belki kurtarabilirdin ama tuzlu suda kurtarma olsalığı az diye biliyorum servise götürsende garanti dışı kalır senden ücret alırlar
Gecmis olsun ben note 2 yi 5 cm deniz suyuna dusurdum. Ve sonrasında cope attim. Muhtemelen bord falan gitmiştir. Princ fln doğru yontem ama deniz suyunda ise yaramıyor. Sonrasinda aciliyor ama belli noktalar ya algilamiyor yada sinyali yanlis algilior.
Hızlıca pilini çıkardıktan sonra, hemen içini açıp hızlıca sökmek olurdu herhalde.
Anakart, ekran vb parçaların hepsini çeşmenin altına tutup, tatlı suyun içinde durulardım. Daha sonra Ekran ve yapıştırılmış parçalar hariç anakartı varsa alkol veya ispirto ile fırçalalamak da ekstra faydalı olurdu. İki gün güneşin altında veya kaloriferin üzerinde kuruttuktan sonra toplar kullanırdım.