S3 CM11 4.4.4 Uygulama Menüsü Klasör Oluşturma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar bendeniz İbrahim. :cool: Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi S3(I9300) cihazımda CM11 4.4.4 CRom'unu kullanmaktayım.Ve uygulamalar menüsünde ''Klasör oluştur'' seçeneği ne yazık ki yok. :hammer: Sizlere sorum ben bu özelliği Launcher KUR-MA-DAN nasıl ekleyebilirim?

Cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim, iyi forumlar...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Herkese selamlar bendeniz İbrahim. :cool: Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi S3(I9300) cihazımda CM11 4.4.4 CRom'unu kullanmaktayım.Ve uygulamalar menüsünde ''Klasör oluştur'' seçeneği ne yazık ki yok. :hammer: Sizlere sorum ben bu özelliği Launcher KUR-MA-DAN nasıl ekleyebilirim?

Cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim, iyi forumlar...
Bildirim kadarıyla sonradan eklenmiyor. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle klasör icerisinde hangi uygulamaların olmasını istiyorsan anasayfaya at. sonra uygulamaları üst üste bıraktıgında klasör oluşacak

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle klasör icerisinde hangi uygulamaların olmasını istiyorsan anasayfaya at. sonra uygulamaları üst üste bıraktıgında klasör oluşacak
Cm11 ile gelen stock launcherda bu mümkün değil malesef[emoji5]
Malesef öyle :) Bende Nova kullanıyorum ve diğerlerine göre çok daha iyi bence. :)
Bende yeniden döndüm hayırlısı olsun [emoji1] Yorumlariniz için teşekkür ederim.