S3 benchmark Degerlendirme

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar sizlere yeniden bir testte aldigim sonucu iletecegim.
Telefonum s3 ve bundan 4 ay once android 4.1.2 ile antutu benchmarkta 14500 kusurlerde puan alirken telefona gelen 4.3 ile antutu benchmark testinde 19047 gibi bir puan aldim neredeyse xperia z ve note 2 ye yakin bir sonuc sizce nasil ?

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 yaramış senin telefona..Değerini bil seçilmiş kişilerden olabilirsin :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
benchmarkı salla zaten oyunlarda nasıl asıl önemli olan o

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güzel bir rom ve kernel ile eminim ki 20.000 üzeri alırsın

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S4 Revulution v11 ile 20.037 almıştım.

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun olarak baktıgımda hiç bir takılma yok akıcı şekilde oynatıyor şimdilik ama sey dikkatimi çekti ram konusunda RAM İŞLEMİ bölumunde lg g2 xperia z1 note uc 1500 lerde filam puan alırken ben 1764 gibi bir sonuc alıyorum her seferinde hocam sence bir sıkıntıdan mı kaynaklanıyor yoksa Shizo kardeşimin dediği gibi seçilmiş birimiyim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benchmarkı salla zaten oyunlarda nasıl asıl önemli olan o

oyun olarak baktıgımda hiç bir takılma yok akıcı şekilde oynatıyor şimdilik ama sey dikkatimi çekti ram konusunda RAM İŞLEMİ bölumunde lg g2 xperia z1 note uc 1500 lerde filam puan alırken ben 1764 gibi bir sonuc alıyorum her seferinde hocam sence bir sıkıntıdan mı kaynaklanıyor yoksa Shizo kardeşimin dediği gibi seçilmiş birimiyim

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
oyun olarak baktıgımda hiç bir takılma yok akıcı şekilde oynatıyor şimdilik ama sey dikkatimi çekti ram konusunda RAM İŞLEMİ bölumunde lg g2 xperia z1 note uc 1500 lerde filam puan alırken ben 1764 gibi bir sonuc alıyorum her seferinde hocam sence bir sıkıntıdan mı kaynaklanıyor yoksa Shizo kardeşimin dediği gibi seçilmiş birimiyim :D

oyun olarak baktıgımda hiç bir takılma yok akıcı şekilde oynatıyor şimdilik ama sey dikkatimi çekti ram konusunda RAM İŞLEMİ bölumunde lg g2 xperia z1 note uc 1500 lerde filam puan alırken ben 1764 gibi bir sonuc alıyorum her seferinde hocam sence bir sıkıntıdan mı kaynaklanıyor yoksa Shizo kardeşimin dediği gibi seçilmiş birimiyim

Seçilmiş birisin :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buna itibar etmeyin cyanogenmod 11 boeffla kernel oc yaparak 21000 alıyorum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

yaa boşver bu işleri sentetik testlerin canı ceheneme :D ama lg g2 de z1 de 2gb ram var belki bu yüzden işleme hızları daha azdır bilemem
ram olayı nasıl oldu onu bi söylesene eskiden 1gb ram yetmiyordu dolup dolup resetliyordu telefonu?

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa boşver bu işleri sentetik testlerin canı ceheneme :D ama lg g2 de z1 de 2gb ram var belki bu yüzden işleme hızları daha azdır bilemem
ram olayı nasıl oldu onu bi söylesene eskiden 1gb ram yetmiyordu dolup dolup resetliyordu telefonu?

Bende anlamis degilim 4.1.2 de ram gercekten sıkıntiydi ama simdi hic problemim kalmadi bu konuda telefon rahatladi bir nevi