S3 alıcam ama...

Twein58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar baya bi araştırma yaptım birazda samsung note II'yi bekledıgım ıcın bu zaman aralıgında arastırmalarada devam edeyım dıyorum. Merak ettıgım bı kac soru var. Sizlerın yardımcı olacagını umarak soruyorum.

-Yurtdışı ile teknoloji mağazalarında satılan telefonlar arasındaki fiyat farkı 600-700 TL. Hatrı sayılır bi miktar. Bu farkı ödemek istemiyorum. Garanti olmamasınada razıyım. Çünkü şimdiye kadar garantilik hic ısım olmadı. Esyalarımı dikkatli ve temiz kullanırım.Tabi ne olacagıda belli olmaz. Bu stratejim sizce doğru mudur ?

-İmei için 3G destekleyen bi hurda telefonum var. Onu attırıcam. Fakat güncelleme yükleyince telefona İmei iptal oluyor gibi şeyler duydum. Her güncelleme sonrasında tekrar imei gerekiyor mu ?

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imei konusunda duyduğumu söyleyeyim: her rom atıldığında imei iptal olur. yenisi gerekir diyorlar. ama farklı bir şey söyleyenleri de duymuştumda ne söylediklerini tam hatırlamıyorum.
ilk konuda ise şunu söyleyeyim yeni çıkan ürünlerde garantili almakta fayda var. daha millette baş göstermemiştir ama sana kronik sorunlu bir telefon gelir. bunların tamamen giderilmesine daha var. mesela 1 yıl geçtikten sonra s3 garantisiz alınır. ama 3-4 ay geçmesine rağmen temkinli davranmak gerekir. ben daha yeni s2 aldım. ilk çıktığında okuduğum sorunlarıın hiç biri yok. çıkmaz da bu saatten sonra o yüzden rahatım

Freezby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıbrıs'a giden herhangi bir tanıdık eş dost yokmu ? Pasaport kayıt işi tüm problemlerinizi giderir. Bence riske atmayın az buz bir para değil ödeyeceğiniz miktar.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Ben S3 alırken aynı mantıktan yola çıktım ama baktım ki aradaki fark benim onca çabam ve telefona heran birşey olur mu korkusuyla kullanma hissini biraraya kattim ve orjinal kullanıyor imei derdi yok başka birşey yok kafam rahat içim rahat

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Orjinal olsun içiniz rahat olsun benim kadar dikkat edenini görmedim ama aldıktan 2 gün sonra müzik dinlerken yolculuk bitti usulca kulakligi çıkarttım 3.5 milimlik jakin ucu telefonun içinde kaldı :) hiç görmemiştim böyle bişey bugün servisten aldım telefonu hiç bir sıkıntı olmadan