Arkadaşlar merhab, a yeni bir S22 Ultra cihaz aldım ancak Wi-Fi ağından 33 Mbps'den daha fazla hız alamıyorum. Aynı markanın farklı modelinde 60 70Mbps arası hız alıyorum, ağ ayarlarını sıfırladım ancak çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Servise gönder.Hatalı ürün denk gelmiş olabilir.Arkadaşlar merhab, a yeni bir S22 Ultra cihaz aldım ancak Wi-Fi ağından 33 Mbps'den daha fazla hız alamıyorum. Aynı markanın farklı modelinde 60 70Mbps arası hız alıyorum, ağ ayarlarını sıfırladım ancak çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Servise gönderin.Arkadaşlar merhab, a yeni bir S22 Ultra cihaz aldım ancak Wi-Fi ağından 33 Mbps'den daha fazla hız alamıyorum. Aynı markanın farklı modelinde 60 70Mbps arası hız alıyorum, ağ ayarlarını sıfırladım ancak çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Samsung ile iletişime geçebilirsiniz.Arkadaşlar merhab, a yeni bir S22 Ultra cihaz aldım ancak Wi-Fi ağından 33 Mbps'den daha fazla hız alamıyorum. Aynı markanın farklı modelinde 60 70Mbps arası hız alıyorum, ağ ayarlarını sıfırladım ancak çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
İyide diğer cihazda 60-70mbps alıyormuş. Bence modem sorunlu değil.bence modem kaynaklı olması daha yüksek bir problem.