- Reaksiyon puanı
- 9
S20 ultra mı note 20 ultra mı
Son düzenleyen moderatör:
hayır snapdragon 865 liExynos 990'lı ise ikisi de değil.
Yanlış Anlamada İki Cihazdada Exynos 990 Var Ve Sorun Dolu İşlemciler Bunlar Geçen Senenin S10+ Modelini Alsan Bile Bunlardan Daha Az Sorun Yaşarsın Garanti Alma Kankam Önermem CiddenAcil cevap verin S20 ultra mı note 20 ultra mı
Note 20 Ultrahayır snapdragon 865 li
snapdragon 865 liiiiYanlış Anlamada İki Cihazdada Exynos 990 Var Ve Sorun Dolu İşlemciler Bunlar Geçen Senenin S10+ Modelini Alsan Bile Bunlardan Daha Az Sorun Yaşarsın Garanti Alma Kankam Önermem Cidden
865 Li Alıcaksan İşin Rengi Değişir İkiside Muhteşem Cihazlar O Halde Ama Kararını Vermen Lazım İnce Telefon Seviyorsan S20 Ultra Alıcaksın Kalın Ve Kocaman Telefon Seviyorum Diyorsan Note 20 Ultra Alıcaksın Hocam Tavsiyem Bu İyi Forumlar Dilerimhayır snapdragon 865 li
865 Li Alıcaksan İşin Rengi Değişir İkiside Muhteşem Cihazlar O Halde Ama Kararını Vermen Lazım İnce Telefon Seviyorsan S20 Ultra Alıcaksın Kalın Ve Kocaman Telefon Seviyorum Diyorsan Note 20 Ultra Alıcaksın Hocam Tavsiyem Bu İyi Forumlar Dilerim şimdi
Ben S20 Ultra alırdım. Batarya ve kamerada üstün.snapdragon 865 liiii
865 Li Alıcaksan İşin Rengi Değişir İkiside Muhteşem Cihazlar O Halde Ama Kararını Vermen Lazım İnce Telefon Seviyorsan S20 Ultra Alıcaksın Kalın Ve Kocaman Telefon Seviyorum Diyorsan Note 20 Ultra Alıcaksın Hocam Tavsiyem Bu İyi Forumlar Dile
İkisi arasında Snapdragon 865 plus işlemciye sahip Note 20 ultra öneririm.hayır snapdragon 865 li
865 Li Alıcaksan İşin Rengi Değişir İkiside Muhteşem Cihazlar O Halde Ama Kararını Vermen Lazım İnce Telefon Seviyorsan S20 Ultra Alıcaksın Kalın Ve Kocaman Telefon Seviyorum Diyorsan Note 20 Ultra Alıcaksın Hocam Tavsiyem Bu İyi Forumlar Dilerim
İkisi arasında Snapdragon 865 plus işlemciye sahip Note 20 ultra öneririm.
İkisi arasında Snapdragon 865 plus işlemciye sahip Note 20 ultra öneriri
işlemciye bakmassak hangisiİkisi arasında Snapdragon 865 plus işlemciye sahip Note 20 ultra öneririm.
Note 20 ultra öneririm.S20 ultrada videoda odak sorunu var.Note 20 ultrada laser autufocus kullanıldığı için bu sorun yok.Note 20 ultra da S-pen avantajı var.Note 20 ultrada 120hz otomatik çalışıyor yani belli durumlarda geçiyor.Sürekli çalışmadığı için daha az pil tüketimi demek.Hangi koşullarda olursa olsun ikisi arasında Note 20 ultra almak daha mantıklı.Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemciye bakmassak hangisi
Epey Diye Bir Site Var Oradan Karşılaştır Seçeneğini KullanabilirsinAcil cevap verin S20 ultra mı note 20 ultra mı
Kesinlikle Note 20 Ultra. Bence Note 20 Ultra bu senenin en tasarım ve hissiyat anlamında albenili telefonu.hayır snapdragon 865 li