S20 instagram story

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar slm. S20 kullanıyorum ilk önce telefon kamerasıyla video çekip sonra instagram storye atıyorım. Çekim kalitesi 4k yada 1080p de yapsam attığımda kalite ciddi düşüyor. Fakat iphone 11pro da çekenlerde kaliteli görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim.

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf bu yüzden teli değiştirmeyi dahi düşünüyorum. Samsung yada android yazılımı bu sorunu çözmeli....

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Android'in sıkıntısı eski iphonelar bile daha net atar Android cihazlara göre

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaslar slm. S20 kullanıyorum ilk önce telefon kamerasıyla video çekip sonra instagram storye atıyorım. Çekim kalitesi 4k yada 1080p de yapsam attığımda kalite ciddi düşüyor. Fakat iphone 11pro da çekenlerde kaliteli görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim.
S10 ailesi ile kameraya gelen Instagram modu var.Video yu ordan çekip Instagram storiese atın derim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Genelde o şekilde kullanıyorum ama sonuç aynı.
Bu durum Samsung'un yada Android'in ayıbı değil.Bu sorun Instagram uygulamasını androide adam gibi yazamayan uygulama geliştiricilerinin ayıbıdır.S20 gerçekten çok iyi bir cihaz,bu cihazla devam etmenizi tavsiye ederim.

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu durum Samsung'un yada Android'in ayıbı değil.Bu sorun Instagram uygulamasını androide adam gibi yazamayan uygulama geliştiricilerinin ayıbıdır.S20 gerçekten çok iyi bir cihaz,bu cihazla devam etmenizi tavsiye ederim.
Teli zaten beğeniyorum ama story kalitesizliğide ciddi canımı sıkıyor...

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Bence arkaplanda bir takım anlaşmalar var Apple ile instagram arasında. Sosyal medyayı çok aktif kullanan kişilerin özellikle iPhone tercih etmesini sağlıyorlar. Android cihazlardan atılan storylerin kalitesinin düşmesi çok uzun zamandır şikayet edilen bir konu ama düzeltilmiyor. Çünkü bunu bilerek yapıyorlar.

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teli zaten beğeniyorum ama story kalitesizliğide ciddi canımı sıkıyor... instagram o zaman apple a ayrıcalık tanınıyor anladığm kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence arkaplanda bir takım anlaşmalar var Apple ile instagram arasında. Sosyal medyayı çok aktif kullanan kişilerin özellikle iPhone tercih etmesini sağlıyorlar. Android cihazlardan atılan storylerin kalitesinin düşmesi çok uzun zamandır şikayet edilen bir konu ama düzeltilmiyor. Çünkü bunu bilerek yapıyorlar.

Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum.?

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s10 dan geçtim belki s20 de düzelir diye ama düzelmemiş, s20 s10 dan daha kötü bir cihaz değil. Bende ıphone 11pro ya geçmeyi düşünmüyor değilim.

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakıcam artık ikinci elide düşük. ama sanırım 11 pro ya bi şekilde geçiceğim.
apple,instagram ,facebook,twiter,google hepsi abd menşeli. koreli samsung ve çinli huawei ye taş koyuyorlar bir şekilde... her ne kadar android google işletim sistemi olsa dahi...

Eğer alalı 14 gün olmadıysa 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade kabul edilir.
alal
Eğer alalı 14 gün olmadıysa 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade kabul edilir.
satın alalı 2 ay oldu

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
s20yi değiştirmenizi öneririm.s10 bile daha iyi ondan.
iphone 11 pro takas yaparsanız mükemmel olur.
Şu yazdığın cevaba hiç şaşırmadım biliyormusun.İnstagram storiese den dolayı S20 gibi mükemmel bir cihazı gömmek senin gibi Apple fanatiklerinin yapabileceği bir olay.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Android ile alakalı seninle değil takılma düzelmez

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu yazdığın cevaba hiç şaşırmadım biliyormusun.İnstagram storiese den dolayı S20 gibi mükemmel bir cihazı gömmek senin gibi Apple fanatiklerinin yapabileceği bir olay.
Ben s10 kullandım s20 ye geçtim ama s20 tabiki s10 dan iyi bir cihaz... yoksa s20 den gayet memnunum. sadece instagram story lerde instagram diğer markalara tarafsız davranmadığı için bu cihazlardan soğutuyorlar.

Reaksiyon puanı
892
Kullanım ömrü daha kısa bir cihaz s20.Ve 11 pronun kamerası daha güzel bana göre.
Bir süre sonra ilk aldığımız gibi olmuyor samsunglar.Fanatik değilim,her yıl veya iki yılda bir telefon yenilesem android de düşünürdüm.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Sırf instagrama story atmak için böyle üst düzey bir telefon kullanıyorsan artık ne diyeyim bilemedim

cihattt1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf instagrama story atmak için böyle üst düzey bir telefon kullanıyorsan artık ne diyeyim bilemedim
Bu varsıyama nasıl vardın kardeşim :) bir telefon alırken her boyutuyla bakıp alıyorm. Yani iyi bir tel almakmak mı lazm?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Kullanım ömrü daha kısa bir cihaz s20.Ve 11 pronun kamerası daha güzel bana göre.
Bir süre sonra ilk aldığımız gibi olmuyor samsunglar.Fanatik değilim,her yıl veya iki yılda bir telefon yenilesem android de düşünürdüm.
Ne kadar mesela kullanım ömrü ?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
maksimum 2-3 yıl stabil kalır.sonra bozulmalar başlıyor ne yazık ki.
ama daha da uzun dayanabilir s8den sonra iyileştirmeler iyiydi.
apple 5-6 yıl rahat dayanır eğer son modelse.
Hocam yazılım kısmını geçtim fiziksel olarak bile dökülmeye başlıyorlar. Bu olay hem s7 de hem s9 da başıma geldi. S7 de ikinci senede s9 da ise daha birinci senesinde arka camın altındaki boyalar resimdeki gibi atmaya başlamıştı.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
11 Pro nun kamerası kime göre neye göre daha güzel.11 Pro ile bana manzara fotoğrafının kralını çek çekebilirmisin? 11 Pro ile 5x optik zoom yapabilirmisin? S20 deki üst düzey fotoğraf kalitesi ni 11 Pro sunuyormu? Uzun ömürlülük olayına gelince benim kardeşim 3,5 yıl S7 kullandı.S7 yı ilk aldığında akıcıydı.3,5 yıl sonra da ilk günkü gibi akıcıydı.Kardeşim bana S7 bir kere kastı,dondu demedi.S7 bile kasmıyorsa,S7 bile ilk günkü performansını koruyabiliyorsa S20 nin ömrü nasıl kısa oluyor? Bende Apple kullandım.Apple sen ve senin gibilerin şişirdiği kadar kusursuz bir marka değil.Apple avukatlığını yapmaktan vazgeçin.Burası bir forum burda amaç insanlara doğru bilgiyi sunmaktır.Bu gerçekle yüzleşip ona göre yorum yazın.

Hocam yazılım kısmını geçtim fiziksel olarak bile dökülmeye başlıyorlar. Bu olay hem s7 de hem s9 da başıma geldi. S7 de ikinci senede s9 da ise daha birinci senesinde arka camın altındaki boyalar resimdeki gibi atmaya başlamıştı.

Kusur arayacaksak İphone lardada var.iphone 5s mavi ekran hatası,İphone 6 bükülme,6s yüzde 20 lerde kapanma, İphone 7 videoda tıslama sesi, İphone x hoparlör cızırtısı.Bütün firmaların teknoloji ürünlerinde hatalar olabilir.

Son düzenleme: