Kalem Note serisi özel değil miydi?
İroni yapayım dedim ama olmadı sanki. Neyse (!) ekliyorum...Kalem Note serisi özel değil miydi?
S20 Fe de kalem yok.S20 Fe yerine S20 Fe 5g almanı tavsiye ederim.S20 Fe de sorunlu Exynos 990 varken S20 Fe 5g de Snapdragon 865 var.Snapdragon 865 ile 5 yıl batarya dahil her konuda kafan rahat kullanırsın.Arkdaşlar S20 FE almayı düşünüyorum ama birşey kafama takılıyor, içinde kalem varmı yokmu? biraz gereksiz konu oldu ama neyse ;-;
S20 FE 5G almanı öneririmArkdaşlar S20 FE almayı düşünüyorum ama birşey kafama takılıyor, içinde kalem varmı yokmu? biraz gereksiz konu oldu ama neyse ;-;
S 20 FE 5g satışta değil kiS20 Fe de kalem yok.S20 Fe yerine S20 Fe 5g almanı tavsiye ederim.S20 Fe de sorunlu Exynos 990 varken S20 Fe 5g de Snapdragon 865 var.Snapdragon 865 ile 5 yıl batarya dahil her konuda kafan rahat kullanırsın.
Teknomehmet (İstanbul Fatih tarafı), Doğubank (İstanbul Eminönü tarafı) bu yerlerde S20 Fe 5g yı bulabilir.Samsung garantili satılmıyor.Bu doğru ama Samsung garantili satılanda sorunlu,rezil bir işlemci var.Bunu da atlamamak lazım.S 20 FE 5g satışta değil ki
Aynen bende izledim videoyu hiç kötü bir özelliğinden bahsetmedi furkan abi
Furkan bey en son çıkan her cihazı övüyor zaten. SE çıkınca övdü, 12 lansmanı yaklaşınca gömmeye başladı normal.
Körlemesine işlemciye sövenler gelmiş gene... Samsung ise Çöptür kafa hep aynı.
Anlamayanlarada anlatamazsın işte...Telefon fiyatına göre iyi zaten. Ama gözü Elma arayanlar. Veya körlemesine işlemciye kitlenenlere anlatamazsın...
Bu kanal dahil birçok kanal Samsung'a övgüler dizip karşısına almak istemiyor.Youtube da Exynos 990 la ilgili bir sürü test var.Aç bak ne kadar berbat bir işlemci olduğunu gör.
Körlemesine işlemciye sövenler gelmiş gene... Samsung ise Çöptür kafa hep aynı.
Türkiye'de hangi incelemede Samsung'u ağır eleştiriyorlar? Hiç gördün mü? Samsungu eleştirip gerçekleri söylerlerse Samsung onlara bir daha ürün göndermez.Bu incelemelerin çoğuna inanmıyorum.Aynen bende izledim videoyu hiç kötü bir özelliğinden bahsetmedi furkan abi
Siz uzmanlık alanınız olan siyaset konusuna neden girmiyorusunuz? Belli ki telefonlardan anlamıyorsunuz.Telefon fiyatına göre iyi zaten. Ama gözü Elma arayanlar. Veya körlemesine işlemciye kitlenenlere anlatamazsın...