S2 ekran cercevesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba iyi forumlar arkadaslar.. s2 kullaniyorum telefonun etrafindaki ince cerceve catladi bi cok yerinden ve kucuk kucuk kirilip dokulmeler oldu. bu cerceveyi nerde degistirme imkanim var? aslinda telin disini tamamen degistirmek istiyorum mumkun mu eger mumkunse serviste yada bi tel tamircisinde fiyati ne kadar olur?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arka kasa 70 tl civarı değişir, ön cam ise rn az 120 tl.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
çerçeve fiyatı aşağı yukarı 60TL civarında. telefoncu kaç para alır bilemiyorum, ama sana tavsiye kendin değiştirmeye kalkma. Benim acı bi tecrübem oldu S2 ile :) çerçeveyi değiştirelim derken, ekranı kaybettik, görüntü gelmiyor. tamirciye verdim, yapamadılar, çöpe gitmek üzere telefon :) ama S4 almak için bahanem oldu ve aldım :D

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka kasa 70 tl civarı değişir, ön cam ise rn az 120 tl.

serviste mi kardes?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çerçeve fiyatı aşağı yukarı 60TL civarında. telefoncu kaç para alır bilemiyorum, ama sana tavsiye kendin değiştirmeye kalkma. Benim acı bi tecrübem oldu S2 ile :) çerçeveyi değiştirelim derken, ekranı kaybettik, görüntü gelmiyor. tamirciye verdim, yapamadılar, çöpe gitmek üzere telefon :) ama S4 almak için bahanem oldu ve aldım :D

hayirli olsun kardes ;) yok kendim degistirmem zaten mutlaka bi tamirciye vercem :) sagol tavsiyen icin ama :)